Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

content-page-hero-image

Meiltä Porista löytyy paljon mukavaa tekemistä lasten kanssa. Katso vinkkimme lasten kanssa lomailuun Porissa täältä!

Porin Vaakunassa lapset ja lasten kanssa Porissa lomailevat aikuiset on huomioitu monin tavoin:

  • Leikkihuone löytyy hotellimme 2. kerroksesta, kuntoilutilan vierestä. Käynti leikkihuoneeseen tapahtuu aivan läheltä vastaanottoamme - kysy rohkeasti ohjeet vastaanottomme henkilökunnalta!
  • Lasten kirjoja saat lainaksi yhteisiin lukuhetkiin vastaanotostamme, ja lisäksi niitä löytyy myös leikkihuoneesta. Lautapelejä löytyy lainattavaksi kokouskäytävältämme vastaanoton läheisyydestä.
  • Leikkitilan aulasta sekä 5. kerroksen pyykkituvasta löydät mikron lastenruokien lämmitystä varten, ja lastenruokien kylmäsäilytys onnistuu mainiosti huoneiden minibaareissa.
  • Lasten ruokalista ja aamiainen: Aamiaisellamme on huomioitu myös perheen pienimmät, joille löytyy aamiaiseltamme oma lasten pöytä. Kaikista ravintoloistamme löytyy myös lasten lista, katso menut: Amarillo || Rosso || Torero
  • Perhehuoneet, lisävuoteet ja lasten oma huone: Tilavia perhehuoneita löytyy hotellistamme runsaasti (yhteensä 51) ja lisävuoteellisia huoneita on jokaisessa huoneluokassa. Voit valita viihtyisän standard-huoneen, jossa on lisävuode tai vuodesohva, tai arkeen pientä luksusta tarjoavan Superior-huoneen lisävuoteella. Myös hotellimme tyylikkääseen sviittiin pääsee suurempikin perhe nauttimaan hotellilomasta – sviitin olohuoneen kahdesta sohvasta saadaan lisävuoteet jopa neljälle lapselle tai kahdelle aikuiselle. Sviitissä on lisäksi oma sauna, erillinen wc ja pieni parveke.
  • Lainapyörät: Lainaamme veloituksetta polkupyöriä kypärineen asiakkaillemme! Kysy vapaata polkupyörää vastaanotostamme ja polkaise kaupungille. Yhdessä lainapyöristä on myös lastenistuin.
  • Hotellistamme löytyy myös pyykinpesutupa pyykinpesuaineineen (5. krs, kysy lisää ohjeita vastaanotostamme)

Tekemistä lasten kanssa Porissa lähellä hotelliamme:

Kirjurinluodon leikkialue, Pelle Hermannin puisto, on laajuudeltaan noin kolme hehtaaria, mikä vastaa melkein viittä jalkapallokenttää! Puistossa on huikea määrä eri ikäisille soveltuvia leikkialueita, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä - kaikki ilman sisäänpääsymaksua, tervetuloa!

Liikennepuisto Vinkkari on mainio paikka, jossa voi ajella polkuautoilla ja polkupyörillä. Leikin lomassa opitaan liikennesääntöjä.

Leo's Leikkimaassa koko perhe voi leikkiä, hassutella ja liikkua! Pääpaino on turvallisuudessa, puhtaudessa ja palveluhenkisyydessä.

Valitse mieluinen elokuva ja lähde hotellista kävelymatkan päähän Promenadiin leffaan!

Satakunnan Museon luonnontieteellinen museo toimii vanhassa Porin puhelinlaitoksessa Porin keskustassa. Luontotalo Arkin perusnäyttely esittelee Satakunnan maakuntaa keskittyen Selkämeren ja Kokemäenjoen luonnonympäristöihin.

Irti Maasta -keskuksessa kiipeilet yksin tai kaverin kanssa. Porin puisto on rakennettu kauppakeskuksen kerrosten väliin, eli seinien päältä aukeaa näkymä kauppakeskuksen yläikkunoiden tasalta aina pohjakerrokseen saakka. Puiston löydät Kauppakeskus IsoKarhusta.