Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Original Sokos Hotel Vaakuna on Porin sykkeen sydämessä

Viihtyisä ja valoisa Original Sokos Hotel Vaakuna toivottaa sinut tervetulleeksi Poriin. Vaikka sijaitsemmekin aivan legendaarisen Porin torin laidalla, ei meillä tarvitse pelätä pärekoriin joutumista, sillä täällä ollaan tunnetusti luannikast porukkaa.

Hotellimme reilusta 150 huoneesta löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu – rauhallisista yhden hengen huoneista ylellisiin sviitteihin ja viihtyisiin perhehuoneisiin. Käytössäsi on kolme saunaa ja EasyFit -kuntosali.

Kokoustiloja meiltä löytyy kuusi, Funteeraamon luovasta palaveritilasta suurempaankin mööttiin sopivaan Kallela-kokoustilaan. Ravintoloita on yhden käden sormien verran – viisi.

Porin monipuoliset tapahtumat ja elävä keskusta ovat ulottuvillasi. Astu vain ovesta ulos, niin olet keskustan vilinässä. Ja tapahtumia Porissa piisaa. Esimerkiksi Jazzit ovat Vaakunasta kävelymatkan päässä ja soitto kuuluu vaikka parvekkeelle, jos et jaksa lähteä Kirjurinluotoon.

Myös kulttuuri ja taide ovat käden ulottuvilla, sijaitseehan hotelli Akseli Gallen-Kallelan syntymäkodin paikalla. Teatteri ja taidemuseotkin ovat vain kivenheiton päässä.

Lemmikkiystävälliseen Vaakunaan ovat tervetulleita myös karvaisemmat kaverit, ilmoitathan heistä hotellivarauksen yhteydessä. Karvakamu on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin!

location
Gallen-Kallelankatu 7 28100, Pori
Gallen-Kallelankatu 7
28100, Pori
parking
puhelin
+358 29 004 2001 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 (0) 2 649 3915

Asiakaspalautteet

Koin itseni erittäin tervetulleeksi. Huone oli viihtyisä ja parivuode ja petivaatteet olivat miellyttäviä. Vastaanoton henkilökunta oli äärimmäisen ystävällistä ja avuliasta. Erityiset pisteet ja peukut saa myöhäinen aamiainen ja ilmainen pysäköinti sekä hotellin keskeinen sijainti. Hyös minulle tärkeät palvelut, kuten pubi ja ilta/ruokaravintola löytyy saman katon alta.

Todella miellyttävä majoituskokemus. Henkilökunta hyvin ystävällistä, kaikki tervehtivät ja hymynkin sain jokaiselta. Aiemmilla Porin vierailuillani olen majoittunut toisen ketjun hotellissa, mutta jatkossa Vaakuna on osoitteeni Porissa.

"Pleasant hotel with great staff"

The Sokos Vaakuna isn't a young hotel, and it's fair to say a freshen up would do wonders, but the hotel is very clean. The breakfast was really good; food at Amarillo was good too.

 

Hyvä idea, että sunnuntai aamiainen oli tarjolla normaalia pidempään! 10 pistettä siitä!

Netistä poimittua

Saimme vieraaksemme Pingviinimatkojen Millan ja Juhanan kylään hotelliimme. He kävivät katsastamassa mm. mitä olemme rakentaneet Green Key -ympäristömerkinnän ympärille.

Lue tästä miten heidän vierailunsa meni!

Saanan ja Danielin talvinen matka Poriin.

Lue tästä miten heidän vierailunsa meni!

Johanna Koskirannan ja hänen miehensä miniloma omassa kotikaupungissa,Porissa.

Lue tästä miten heidän vierailunsa meni!

Men sääki Porii! – Eli lapsiperheen miniloma Porissa

Lue tästä miten heidän vierailunsa meni!

Porin muija näytti uudenlaisen Porin.

Lue tästä miten heidän vierailunsa meni!