Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Ranskalainen parveke, Ilmastointi, Erilliset vuoteet, Kuivauskaappi

Etsi vapaita huoneita

Kivan kokoinen huone kahdella erillisellä vuoteella (100 cm leveitä) ja kahdella lisävuoteella. Lisävuoteina toimivat joko seinältä alaslaskettavat kerrosvuoteet tai nojatuoleista avattavat lisävuoteet. Huoneet sijaitsevat hotellin metsäsiivessä. Ranskalainen parveke tuo tilan tuntua ja raikasta ulkoilmaa huoneeseen. Osa näistä huoneista on esteettömiä. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, kuivauskaappi, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku.

Lomahuoneisto

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kylpylähotellin vieressä sijaitsevissa lomahuoneistossa on jokaisessa oma sisäänkäynti ja terassi, josta näkymät Pieliselle. Sopii hyvin perheille. Huoneistoista löytyy makuualkovi, pienoiskeittiö ja olohuone vuodesohvalla varustettuna. Huoneistojen vierestä lähtee lenkkeilyreitit kauniiseen metsämaastoon ja vieressä sijaitsee venesatama sekä yleinen uimaranta. Bomban talon Karjalaisuuden keskus sijaitsee noin 400 metrin päässä. Lomahuoneistot ovat jokainen omia persoonallisia yksilöitään, sisustus ja varustelutaso vaihtelee. Huoneistot ovat yksityishenkilöiden omistamia, mutta hotellimme vastaa niiden välityksestä ja palvelun toimivuudesta.

Saunallinen lomahuoneisto

Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Saunallinen lomahuoneisto kylpylähotellin vieressä, omalla sisäänkäynnillä ja terassilla, josta näkymät Pieliselle. Sopii hyvin perheille. Huoneistoista löytyy kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiö ja olohuone vuodesohvalla varustettuna. Huoneistojen vierestä lähtee lenkkeilyreitit kauniiseen metsämaastoon ja vieressä sijaitsee venesatama sekä yleinen uimaranta. Bomban talon Karjalaisuuden keskus sijaitsee noin 400 metrin päässä. Lomahuoneistot ovat jokainen omia persoonallisia yksilöitään, sisustus ja varustelutaso vaihtelee. Huoneistot ovat yksityishenkilöiden omistamia, mutta hotellimme vastaa niiden välityksestä ja palvelun toimivuudesta.

Standard parvihuone

Ilmastointi, Parivuode 180 cm, Parvi

Etsi vapaita huoneita

Bomban parvihuone on hauska majapaikka isompien lasten kanssa tai aikuisten kesken matkustaville seurueille. King size -parivuoteessa (180 cm) nukkuu kaksi henkilöä, ja vinttiparvella olevissa erillisissä vuoteissa (60 cm) kaksi muuta matkaajaa. Huone sijaitsee hotellirakennuksemme viihtyisässä kantaosassa, lähellä kylpylää ja ravintolapalveluita, rakennuksen toisessa kerroksessa. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös Aurinkoterassi ja leikkihuone. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku.

Standard parivuoteella

Ilmastointi, Parivuode 160 cm

Etsi vapaita huoneita

Kompakti kakkonen hotellin kantaosassa, lähellä hemmottelukylpylää ja ravintolapalveluita. Tämä huone sopii hyvin myös yksin matkaaville. Huoneessa on 160 cm leveä Familonin vuode. Onnellisia unia! Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku.

Junior suite

Ilmastointi, Kylpytakki ja tossut, Mikroaaltouuni, Kuivauskaappi, Kaksi erillistä makuuhuonetta, Kylpyamme, Erillinen olohuone, Maisemahuone, Parveke

Etsi vapaita huoneita

Bomban Junior Suitessa majoittuu isompikin seurue. Huoneessa on olohuone, kaksi erillistä makuuhuonetta ja oma tilava parveke. Huoneiden ikkunoista ja parvekkeelta avautuu upea näköala Pieliselle. King size -parivuoteessa (200 cm) nukkuu kaksi henkilöä, ja toisen makuuhuoneen erillisissä vuoteissa (100 cm) kaksi muuta matkaajaa. Tilavan olohuoneen laadukkaaseen sohvaan saa pedattua kaksi lisävuodetta. Huone sijaitsee hotellirakennuksemme viihtyisässä kantaosassa, lähellä kylpylää ja ravintolapalveluita, rakennuksen toisessa kerroksessa. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös Aurinkoterassi ja leikkihuone. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, kuivauskaappi, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku sekä kylpyamme.