Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viehättäviä kahden hengen huoneita kylpylärakennuksessa. Osa huoneista sijaitsee hotellin kantaosan 2.kerroksessa järvinäkymällä ja osa hotellin kantaosaan yhdistyvässä uudisosassa. Huoneissa on erilliset vuoteet, 32” taulu-tv, suihku, kahvin ja teen keittomahdollisuus, kylpytakit ja –tossut sekä silitysrauta ja –lauta.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilavia huoneita, joissa on hyvin tilaa perheelle. Osa huoneista sijaitsee hotellin kantaosan 2.kerroksessa järvinäkymällä ja osa hotellin kantaosaan yhdistyvässä uudisosassa. Huoneissa on suihku, erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle joko parvella tai seinästä käännettävillä lisävuoteilla kahdessa tasossa. Huoneen varustukseen kuuluu 32” taulu-tv, kahvin ja teen keittomahdollisuus, kylpytakit- ja tossut sekä silitysrauta ja –lauta. Lähes kaikissa standard-huoneissamme on kuivauskaappi kylpyhuoneessa.

Karjalaiskylä Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tunnelmallisia karjalaistyylisiä huoneita hirsirivitaloissa Bomban karjalaiskylässä. Omalla sisäänkäynnillä varustetuissa huoneissa on TV, suihku ja vedenkeitin. Huoneissa on erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus yhdelle.

Lomahuoneisto

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kylpylähotellin vieressä sijaitsevissa lomahuoneistossa on jokaisessa oma sisäänkäynti ja terassi, josta näkymät Pieliselle. Sopii hyvin perheille. Huoneistoista löytyy makuualkovi, pienoiskeittiö ja olohuone vuodesohvalla varustettuna. Huoneistojen vierestä lähtee lenkkeilyreitit kauniiseen metsämaastoon ja vieressä sijaitsee venesatama sekä yleinen uimaranta. Bomban talon Karjalaisuuden keskus sijaitsee noin 400 metrin päässä. Lomahuoneistot ovat jokainen omia persoonallisia yksilöitään, sisustus ja varustelutaso vaihtelee. Huoneistot ovat yksityishenkilöiden omistamia, mutta hotellimme vastaa niiden välityksestä ja palvelun toimivuudesta.

Karjalaiskylä Quattro, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä parvella varustettuja karjalaistyylisiä huoneita hirsirivitaloissa Bomban karjalaiskylässä, joissa on hyvin tilaa perheelle . Omalla sisäänkäynnillä varustetuissa huoneissa on tv, suihku ja vedenkeitin. Huoneissa on erilliset vuoteet ja nukkumapaikat viidelle hengelle.

Suite

Erilliset vuoteet, Parveke

Etsi vapaita huoneita

Tilavia ja viihtyisiä sviittejä, joissa on oma parveke ja upea näköala Pieliselle. Sviiteissä on erillinen olohuone ja kaksi makuuhuonetta, joissa on erilliset vuoteet ja vuodepaikat neljälle hengelle. Sviiteissä on suihku, 32” taulu-tv, kapselikahvinkeitin, vedenkeitin, kylpytakit- ja tossut sekä silitysrauta- ja lauta.

Saunallinen lomahuoneisto

Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Saunallinen lomahuoneisto kylpylähotellin vieressä, omalla sisäänkäynnillä ja terassilla, josta näkymät Pieliselle. Sopii hyvin perheille. Huoneistoista löytyy kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiö ja olohuone vuodesohvalla varustettuna. Huoneistojen vierestä lähtee lenkkeilyreitit kauniiseen metsämaastoon ja vieressä sijaitsee venesatama sekä yleinen uimaranta. Bomban talon Karjalaisuuden keskus sijaitsee noin 400 metrin päässä. Lomahuoneistot ovat jokainen omia persoonallisia yksilöitään, sisustus ja varustelutaso vaihtelee. Huoneistot ovat yksityishenkilöiden omistamia, mutta hotellimme vastaa niiden välityksestä ja palvelun toimivuudesta.