Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Retkeilykohteet ympärillämme

content-page-hero-image

Kansallispuistot ja retkeilyalueet ympärillämme

Bomballa luonto on lähellä. Lähin laavu on hotellin pihamaalla eikä todelliseen erämaahankaan ole pitkä matka.

Bomban ympärillä on neljä kansallispuistoa sekä lisäksi useampia retkeillyalueita ja lukuisia merkittyjä polkuja. Illaksi ehdit takaisin ravintolan herkkujen äärelle ja hotellin puhtaisiin lakanoihin eikä kannata unohtaa kylpylän hemmottelevia poreita ulkoilupäivän päätteeksi.

LÄHIRETKEILY, LYHYET PÄIVÄRETKET

Lähin laavu on hotellin rannassa. Pääset helposti kunnon retkitunnelmaan ihaillessa Pielisen pintaa nuotion ääreltä. Polttopuita ja eväitä voit ostaa hotellin kahvilasta.

Hiihtoladut lähtevät aivan hotellin pihasta. Kipaise vaikka kahdeksan kilometrin päähän Ellunkalliolle saakka. Kalliolla sinua odottaa upeiden Pielisen maisemien lisäksi kota ja nuotiopaikka, joten eväät kannattaa ehdottomasti kantaa mukana. Eväät voit ostaa hotellin kahvilasta. Ellun kodalle pääsee myös autolla, jos matka latuja pitkin kuulostaa liian pitkältä.

Jos haluat kavuta katsomaan maisemia, on Toivontorni muutaman kilometrin päässä hotellilta, sinulle oikea kohde. Onpa sitä Pikku-Koliksikin kutsuttu -niin upeasti avautuu Pielinen ja vaaramaisemat tornista.

Lapsiperheille suosittelemme ehdottomasti Ellunkalliota ja Toivontornia retkikohteiksi. Kannattaa muistaa myös Jurttivaara, Pyssyvaara ja Joukon polku.

Nurmeksessa on todella paljon geokätköjä. Lähimmät kätköt ovat ihan hotellin lähellä ja siitäpä sitten kävellen etsimään muita kätköjä. Geokätköily on mukava harrastus koko perheelle!

KOLIN KANSALLISPUISTO, HIIDENPORTIN KANSALLISPUISTO, TIILIKKAJÄRVEN KANSALLISPUISTO JA PATVINSUON KANSALLISPUISTO

Lähditpä Bombalta mihin suuntaan vain, löydät kansallispuiston. Noin tunnin ajomatkan päässä Bombalta sijaitsee neljä toinen toistaan upeampaa ja monipuolisempaa kansallispuistoa. Tiilikkajärvi ja Hiidenportti ovat lähimpänä. Tutustu kohteisiin.

RAESÄRKÄN LUONNONSUOJELUALUE JA MUJEJÄRVEN LUONNONSUOJELUALUE

Raesärkät ja Mujejärvi ovat helppoja lähikohteita, joihin on vain lyhyt ajomatka ja joissa viihtyy koko perhe. Tutustu kohteisiin.

PEURAJÄRVEN VIRKISTYSALUE JA ÄNÄKÄISEN VIRKISTYSMETSÄ

Peurajärvi ja Änäkäinen ovat paitsi päiväretkeilijöiden että kalastajien unelmakohteita. Tutustu kohteisiin.

RUUNAAN RETKEILYALUE

Ruunaan retkeilyalueella on monipuolisesti reittejä, taukopaikkoja ja todella paljon nähtävää. Ruunaankosket hurmaavat sinut varmasti. Tutustu kohteeseen.

Kysy lisää vinkkejä vastaanotostamme. Meillä ei käy aika pitkäksi!