Hae varaus

hotel-logo

Häät Bomban karjalaiskylässä

Häät Bomban karjalaiskylässä

Tanssikaa häitä Bomballa, karjalaiskylän sydämessä ja Pielisen rannalla! Bomban talo terasseineen ja oluttupineen tarjoaa uniikin hääjuhlapaikan isoihin häihin, Break Sokos Hotel Bomban kabinetissa vietetään intiimimpiä häitä

Hääpari ja -vieraat majoitetaan kylpylähotellin huoneisiin tai idyllisiin karjalaiskylän huoneisiin.

Bomban talo henkii karjalaista rakennusarkkitehtuuria joka hirrellään. Uniikit, isot tilat tarjoavat ikimuistoiset puitteet häillenne. Saleihin katetaan herkulliset pitopöydät ja parvilla on hyvät tilat esiintyjille. Oluttupa ja kesäterassi tuovat kivan lisän hääjuhlaan.

Mielessä pienemmät häät? Break Sokos Hotel Bomban harmonisen kaunis Nurmes-kabinetti luontokuvineen tarjoaa viihtyisän näyttämön pienemmälle hääjuhlalle. Cocktail-tilaisuus tai istuva illallinen, molemmat onnistuvat!

Häätilat koristellaan toiveidenne mukaan, autamme mielellämme myös ohjelman järjestämisessä. Häämenu-vaihtoehtoja on useita, kysy lisää!

Jäättehän yöksi? Break Sokos Hotel Bomban uusitut huoneet järvinäköalalla sopivat hyvin niin hääparille romanttisen hääyön viettoon kuin juhlavieraille yösijaksi. Elämyksen kruunaa hemmotteluhetki ylellisen Spa Bomba -kylpylän altailla ja saunoissa.

Vinkki! Varaa polttarit Bomban rantasaunalle. Pielisen rannassa oleva tunnelmallinen järvenrantasauna tupineen on loistava paikka morsiussaunalle tai polttareille. Kunnon löylyt, pulahdus Pieliseen, luontomaisema ja herkulliset tarjoilut. Siinä onnistuneiden polttareiden eväät.

TAI juhlikaa tulevaa morsianta tai sulhasta Spa Bomballa, virvoittavien vesien äärellä. Tämä ylellinen polttarikokemus jää varmasti juhlijoiden mieleen. Kylpyläilottelun jälkeen maistuu illallinen Trattoria Pielisessä.

Millainen tila ja kenelle?

Bomban talo karjalaiskylän keskellä
Isot, ohjelmalliset häät. Max 250 henkilölle. Sinulle, joka haluat erityisen paikan ja uniikkia tunnelmaa. Isot salit, kesäterassi, oluttupa, pitopöytä.

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes-kabinetti.
Pieniin häihin. Tyylikäs tila luontoteemalla, max 50 henkilöä.

Juhlakengin hotellihuoneeseen.

Tiedustelut ja varaukset:
sales.karelia@sokoshotels.fi