Hae varaus

hotel-logo

Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Break Sokos Hotel Bomba sijaitsee Nurmeksessa, jonne pääsee helpoiten omalla autolla, linja-autolla tai junalla. Lisätietoja alla.

Lentokenttä

Break Sokos Hotel Bomballe pääse myös lentäen. Lähimmät lentokentät sijaitsevat Joensuussa (135km), Kuopiossa (125km) ja Kajaanissa (126km). Lentokentiltä pääsee Nurmekseen linja-autolla, junalla, taksilla tai vuokra-autolla.

Joensuun lentokentän osoite:
Lentoasemantie 30
80140 Joensuu

Kuopion lentokentän osoite:
Lentokentäntie 275
70900 Toivala

Kajaanin lentokentän osoite:
Lentokentäntie 7
87850 Paltaniemi

Rautatieasema

Nurmeksen rautatieasema sijaitsee 2,9 km päässä Break Sokos Hotel Bombasta. Rautatieasemalta pääsee Bomballe kävellen, taksilla tai Katurilla. Nurmeksessa Katuri korvaa kaupungin sisäisen paikallisliikenteen. Katuri kulkee aikataulun mukaan, mutta se on aina tilattava etukäteen. Lue lisää katurista tästä.

Nurmeksen rautatieaseman osoite:
Raatihuoneenkatu 26
75500 Nurmes

Linja-autoasema

Break Sokos Hotel Bombaa lähin linja-autoasema sijaitsee 2,7 km päässä Nurmeksen keskustassa. Asemalta pääsee Bomballe kävellen, taksilla tai Katurilla. Nurmeksessa Katuri korvaa kaupungin sisäisen paikallisliikenteen. Katuri kulkee aikataulun mukaan, mutta se on aina tilattava etukäteen. Lue lisää katurista tästä.

Nurmeksen linja-autoaseman osoite:

Eteläinen Kauppatori 1

75500 Nurmes

Satama

Break Sokos Hotel Bomballe pääsee myös Pielisen pintaa pitkin. Hotelli sijaitsee aivan Pielisen rannalla. Pienemmillä veneillä voi rantautua kylpylähotellin edustalle, Bomban satamaan. Lähin isommille laivoille tarkoitettu laivasatama sijaitsee Nurmeksen keskustassa, n. 3,5 km päässä. Bomban satamassa on polttoaineen jakelupiste (automaatti 24/7), joka palvelee kesällä venelijöitä ja talvella kelkkailijoita. Septitankin tyhjennysmahdollisuutta ei ole.

Bomban sataman vierasvenepaikoilla aivan hotellin edustalla voi viipyä yhden yön veloituksetta. Vierasvenepaikkojen varaukset ja maksut (kauemmin kuin yhden vuorokauden viipyjille): Nurmeksen kaupunki puh. 040 1045704