Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Bomballa Nurmeksessa

Meillä Bomballa on paljon tekemistä ja kokemista myös perheen pienimmille. Tulgua terveh!

Tekemistä sisällä

Metsäsiiven aulasta löytyy pieni piirustelunurkkaus pienille lapsille. Onni Orava apureineen on myös järjestänyt kaikille lapsivieraille hauskan kuvasuunnistuksen, jonka avulla voitte tutustua hotellirakennukseen yhdessä. Metsäsiiven aulasta löytyy paljon lautapelejä, joita voi lainata huoneeseen tai pelailla auloissa tai ravintolassa. Pelivalikoima on runsas, joten jokaiselle löytyy jotain. Lisää pelejä on myös vastaanottoaulassa ja yläkerran takka-aulassa. Rentoon oleiluun ja lueskeluun löytyy löhönurkkaus metsäsiiven kolmannesta kerroksesta. Etenkin teinit viihtyvät löhönurkkauksessa!

Ulos reippailemaan

Bomban ympärillä riittää lääniä leikkiä ja pelailla. Talvella pulkat ja potkukelkat ovat kaikkien hotellivieraiden vapaassa käytössä. Pulkkamäki löytyy ihan vierestä. Myös hiihtoladut lähtevät pihasta! Kesällä hotellivieraiden käytössä on paljon kesäpelejä ja frisbeegolfrata. Lähin laavu nuotioretkeä varten sijaitsee aivan hotellin pihamaalla. Nuotiopuut ja eväät voitte ostaa hotellin kahvilasta. Voit varata jo etukäteen valmiiksi pakatun eväsrepun samalla, kun teette huonevarausta netissä. Talvella vastaanotosta voi vuokrata muutamalla eurolla lumikenkiä ja kesällä polkupyöriä. Yhdessä vuokrajopossa on myös turvaistuin pienelle lapselle ja koululaiselle löytyy oma jopo! Myös kypärät kuuluu hintaan.

Vatsa täynnä on mukavampaa!

Vastaanoton yhteydessä palvelee kahvila, josta löytyy pientä suolaista ja makeaa aamusta iltaan. Kaikissa huoneissamme on minibar (lämpimämpi kuin normaali jääkaappi), joten jotain pientä evästä voi säilyttää. Vastaanoton aulasta löytyy mikro. Hotellin ravintolasta löytyy tietenkin oma lista myös pienille herkkusuille. Maistuisiko tänään pitsa vai pasta? Jälkkäriksi kenties jäätelöä vai sittenkin herkkuviineri?

Majoitu mukavasti

Lähes kaikissa huoneissamme on mahdollisuus lisävuoteeseen. Pienten lasten kanssa matkustaville suosittelemme Metsäsiiven standard-luokan huoneita, joissa lisävuoteet kääntyvät helposti seinältä. Koululaisien ja teinien kanssa on mukava valita Superior-luokan huone, jossa on parvella oma pieni maja lapsille. Parvelle on kuitenkin melko jyrkät portaat, joten aivan pienimille emme suosittele parvellista huonetta. Junior Suitessa majoittuu mukavasti isompikin perhe tai seurue. Karjalaiskylän huoneet sijaitsevat Bomban talon edustalla, noin 300-500 metrin päässä kylpylähotellilta. Karjalaiskylästä löytyy lisävuoteellisia kahden hengen huoneita sekä parvellisia perhehuoneita ja lisäksi osa kahden hengen huoneista on yhdistettävissä toisiinsa väliovella. Lisätietoja huoneiden varustuksesta löydätte huoneet-välilehdeltä.

Spa Bomba

Kylpylässämme viihtyvät niin pienet kuin isommatkin vesipedot. Allasalueella on oma allas pienille kylpijöille ja tietenkin pienet vieraat haluavat varmasti testata myös muut altaat. Allasalueella on lainattavissa selkäkellukkeita ja kelluvia leluja. Pukuhuoneista löytyy vaipanvaihtopiste sekä bumbo-tuolit helpottamaan pienten vesipetojen kylpylävierailua.

Onni Orava

Onni Orava vierailee satunnaisesti aamiaisella ja alueen tapahtumissa. Kysy lisää vastaanotosta!