Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

content-page-hero-image

Nähtävyydet ja tekemistä Nurmeksessa

Nurmeksessa ja sen lähialueella tekemistä ja nähtävää riittää koko perheelle.

Tekemistä talvella

Pakkanen tuntuu poskipäissä ja aurinko paistaa laskurinteeseen. Talvipäivistä nauttii parhaiten ulkona. Aivan hotellimme äärellä voit harrastaa pulkalla laskua, hiihtoa, luistelua ja potkukelkkailua. Kolme isoa laskettelukeskusta, Vuokatti, Koli ja Tahko sijaitsevat 100 kilometrin päässä hotelliltamme.

Hotellin edustalta lähtevät hiihtoladut lumiseen metsään. Ladut on valaistu aina Ellun kalliolle asti, jonne matkaa kertyy reilu kuusi kilometriä suuntaansa. Kalliolla on nuotiopaikka ja kota sekä upeat pakkasen valkoiseksi huurtamat vaaramaisemat jäätyneelle järvenselälle.

Jos pidät enemmän kävelystä, voi vaikkapa vuokrata lumikengät sauvoineen ja lähteä seikkailemaan talvimaisemaan. Bomba Safarikselta voit vuokrata lumikengät, liukulumikengät, retkiluistimet tai vaikkapa sukset ja lähteä luontoon. Tutustu myös retkitarjontaamme! Hotellin lähellä on useita hyviä reittejä, joissa liikkuminen lumikengillä on vaivatonta. Lapsille sekä laskemisen ilosta nauttiville aikuisille suosittelemme retkeä paikalliselle hiihtokeskukselle, Kotilanvaaralle, jossa kunnon pulkkamäki kaikille vauhdin hurmaa rakastaville. Hotellin lähistöltä löytyy pienempiä mäkiä.

Ulkoilun jälkeen on hyvä hetki käydä rentoutumassa kylpylämme altailla tähtitaivaan alla sekä hengittää syvään saunan lämmössä. Lopulta kaiken kruunaa maittava illallinen hotellin ravintolassa.

Tekemistä kesällä

Hotellimme alueelta löytyy paljon tekemistä. Haluatko nauttia luonnon kauneudesta? Haastaa kaverit frisbeegolfissa? Nauttia kylpylän tunnelmasta? Uida Pielisessä ja lekotella rannalla? Vai kenties syödä hyvin ja levätä vain?

Bomballa voi kesällä lenkkeillä pururadalla, uida kauniissa ja puhtaassa Pielisessä, tehdä retken saareen tai meloa järvellä. Bomba Safaris tarjoaa monipuolisia retkiä ja vuokravälineitä, joista jokaiselle löytyy jotakin. Kesäaikaan Bomban kesätorilla palvelevat kahvila ja käsityömyymälä. Lisäksi Nurmeksen torilla on kesätoritapahtumia ja useita ulko- ja sisätapahtumia kesä-elokuussa.

Hotellin rannasta läheltä Safaritaloa löytyy laavu, josta voi katsella kaukaisuuteen upean Pielisen vastarannalle ja paistaa eväitään nuotion loimussa. Hotellin vastaanotosta ja Bomban talolta on myös ostettavissa nuotiohetkipaketti, joka sisältää tarvitsemasi makkaran paistoon.

Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan myöskin alueellamme sijaitsevaan ortodoksiseen tsasounaan, jonne johtaa Hiljentymisen polku. Tsasounan avaimen saa lainaan hotellin vastaanotosta.

Hotellissamme voi ulkoilun vastapainoksi pelata esimerkiksi biljardia tai treenata kuntosalillamme. Pääaulastamme löytyy myöskin lautapelejä yhteisiin pelihetkiin.

Nurmeksen nähtävyyksiä ja retkeilykohteita ovat muunmuassa: