Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki - mieleenpainuva hotellielämys

Hotelli Paviljonki on yhdistelmä tyylikkäitä tiloja, kaunista järvimaisemaa ja huolehtivaa palvelua.

Meillä sinua hemmotellaan! Suomalaisten suunnittelijoiden kädenjälki näkyy avarissa huoneissa ja hotellimme aulassa. Muhkeat vuoteet tarjoavat ihanan rentouttavat yöunet. Kattokerroksen modernilla salilla kuntoillaan ja treenin jälkeen lämmitellään näköalasaunan lauteilla. Ravintola Trattoria Aukio vie italialaiseen tunnelmaan risottoineen ja viineineen. Aamut alkavat meillä kiireettömästi. Tunnelmallisessa aamiaissalissa tuoksuu vastakeitetty kahvi ja kokkiemme tuoreet leipomukset. Laadukkaat leikkeleet, luomupuurot, hedelmät ja lähitilan mansikkamehu saavat ansaitsemansa esillepanon. Hyvää huomenta!

Olemme unelmapaikalla, Jyväsjärven äärellä ja ison tapahtumakeskuksen vierellä. Keskeisen sijaintimme ansiosta pujahdat rantaraitille ulkoilemaan, pääset kuivin jaloin tapahtumakeskukseen ja ehdit viidessä minuutissa keskustan tunnelmaan. Matkakeskus on ihan vieressä sekin. Paviljonki on mieleenpainuva hotellielämys, useasti laadustaan ja palvelustaan palkittu. Palvelu onkin intohimomme. Meillä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, jotka rakastavat työtään. Lämpimästi tervetuloa Solo Sokos Hotel Paviljonkiin hemmoteltavaksi!

Hotellilla on sekä Green Key- että Sustainable Travel Finland -merkit tunnustuksena kestävän matkailun ja ympäristön eteen tehdystä työstä. Saamamme Sauna from Finland -merkki tarkoittaa laadukasta suomalaista saunaelämystä.

 

location
Lutakonaukio 10 40100, Jyväskylä
Lutakonaukio 10
40100, Jyväskylä
parking
puhelin
+358 20 1234 645 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7851 103

Asiakaspalautteet

Asukasauna oli upea! Saunalla olevat kasvonaamiot oli ihanaa luxusta ja näkymät lauteilta olivat upeat!

Siistii! Mukavat ja ystävälliset työntekijät: hymyt lämmittivät! Mukavan kaunis miljöö lähellä järveä.

Lämmin kiitos! Nyt ja useampaan kertaan teillä olleena voin sanoa, että allergisen kannalta kaikki sujui hienosti! Huone on siisti ja ei aiheuta oireita, niin kuin joissain paikoissa. Teillä on ihana sauna ja siellä on rauhallista. Aamiainen on ihan luksusta! Erikoisruokavalio on sujunut joka kerta hienosti. Ei ole itsestäänselvyys omalla kohdalla. Tämä on vakiohotelli Jyväskylässä ollessa! :) KIITOS!

Aamupala on teillä taivaallinen. Näköala huikea! Kaikki on täydellistä! Olimme vuosi sitten viettämässä kihlajaispäivää teillä ja ihastuimme hotelliinne. Nyt vietimme hääyötä hieman jäljessä ja kokemus oli uskomaton. Kiitos teille <3

Vastaanoton henkilökunnan ihana asenne ja halu auttaa. Hotellin siisti ilme ja fiilis, että "koko paketti on huolella mietitty". Tuntuu että asiakkaan polkua on mietitty tarkkaan ja se näkyy kaikissa hotellin tiloissa. Voin rehellisesti sanoa, että monen näkemäni Sokos hotellin jälkeen vierailu täällä oli ylitse muiden: täyskymppi ja suurkiitos!

Kiitos rentouttavasta lomasta. Hotellinne ylitti odotuksemme! Täällä oli ystävällinen palvelu (aamiaisella mm. kahvin tuominen pöytään ystävällinen ja kaunis ele – kiitos siitä tarjoilijille <3) Asuinhuone oli todella viihtyisä ja kaunis, kylpyammetoive otettiin huomioon, saunaosasto sävähdyttävä ja kuntosalikin näppärä. Olisimme viihtyneet pidempäänkin. Saatamme tulla uudestaankin kun olemme loman tarpeessa. Lämmin kiitos <3

Tarjoiluhenkilökunnan erinomainen ruokalistan esittely ja palvelu. Hyvä fiilinki ravintolassa.

Aamiaisella tapasin edellisenä iltana Trattoriassa minulle tarjoilleen henkilön. Hän kysyi olinko nukkunut hyvin. Pieni kysymys mutta jäi erittäin hyvä mieli. Samoin tuli hyvä mieli, kun aikaisempi sisäänkirjautuminen onnistui tulopäivänä. Minulle suositeltiin tätä hotellia ja suositukset todella vastasivat kuvaa, jonka sain. Itse aion suositella hotellia tuttavilleni.

Erikokoiset tyynyt oli huippujuttu. Palveluasenne koko henkilökunnalla oli 10 +. Mahdollisuus keittää aamukahvit oli mukava yllätys. Kiitos :)

Kaikki meni 101% putkeen! Superhenkilökunta! Tyylikäs ja toiminnallinen huone, hyvä valaistus, suurentava peili ja erilaisia tyynyjä. Hyvä ruoka!

Saavuimme Lapin kauniin ruskan kelkeltä tänne kotikaupunkiin pitkästä matkasta ja väsyneinä. Vastaanoton henkilökunta oli todella ystävällistä. Huone oli kodikas ja siisti. Aamiainen oli erityisen hyvä ja monipuolinen. Appelsiinituoremehukin oli täydellistä. Työn iloa ja aurinkoista syksyä koko hotellin henkilökunnalle!

Suomen ylivoimaisesti paras S-hotelli!

Aamupalalla kaikki tervehtivät oikein ystävällisesti. Kivasti oli paikallisia tuotteita, kaikki oli hyvää! Sauna ja sali olivat toimivat ja hienot. Respa toteutti toiveet upeasti :) Huoneesta oli upeat näkymät ja sisustus oli mielestäni tyylikäs. Tulemme ehdottomasti uudelleen, kiitos Paviljonki!

Netistä poimittua

Art Lily Kristin vietti kaivattua minilomaa miehensä kanssa  Jyväskylässä elokuussa. Saimme heidät vieraaksemme hotelliimme Solo Sokos Hotel Paviljonkiin kahdeksi vuorokaudeksi.

Lue koko tarina onnistuneestta vierailusta täältä

 

Solo Sokos Hotel Paviljonkia suosittelen lämpimästi Jyväskylään muualta saapuville, mutta yhtälailla paikallisille - hotelli on ihan omiaan staycation-tyyppiselle hemmotteluviikonlopulle.

Lue Essi Vehkalan koko blogi täältä: Piece by piece 

Mielessä staycation-henkinen välipysäkki, jouluinen totaalirentoutuminen ja arjesta irtautuminen. Hotellilomailu on pelastanut meidän pandemian aikaisen matkakuumeilun. Meillä oli matkalla neljä tärkeintä – kylpy, ruoka, näköalat ja tunnelma. Kaikki löytyy täältä!

Koko Maaritin blogin voit lukea täältä: Pää pilvissä, kaamosta karkuun by Maarit Johanna