Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti

Yhteistyöparkkihallissamme P-Paviljonki 2: ssa on paikkoja 540 autolle. Pysäköinnin hinta on 16 euroa per vuorokausi ja maksun voi suorittaa suoraan hotellin vastaanottoon, tai mobiilisti Moovy- parkkisovelluksella.

Suosittelemme pysäköimään P-Paviljonki 2 parkkihalliin, jonka osoite on Uno Savolan katu 6. Parkkihallin tasolta -1 (kellarikerros) on suora yhteys hotelliin. Parkkihallin tasolla -1 on invapaikkoja. Vastaanotostamme lisätietoa tarvittaessa invapaikkojen osalta.

Alueelta löytyy myös P-Paviljonki 1 parkkihalli, jonka sisäänajo on osoitteessa Satamakatu 3. Tästä hallista ei ole suoraa kulkua hotelliin, mutta se on hotellin välittömässä läheisyydessä.

Näiden molempien parkkihallien maksun voit suorittaa hallin omien maksuautomaattien lisäksi myös hotellin vastaanottoon. Pysäköinnin vuorokausihinta on 16 euroa.

Sekä P1- että P2- parkkihalleissa voi suorittaa maksun myös kätevällä Moovy- sovelluksella. Puomit avautuvat sovelluksen haltijoille sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksen perusteella ja maksu veloitetaan suoraan sovellukseen rekisteröidyllä maksukortilla. Mikäli ette halua maksaa pysäköintiä Moovylla, menkää sovelluksessa Ajoneuvot –valikkoon, sieltä kohtaan kameratunnistus ja ottakaa se pois päältä. Tämä tulisi tehdä ennen puomille ajoa, jotta Moovy ei lähde käyntiin.

P-Paviljonki 2 parkkihallissa on myös hotellia lähin oleva sähköautojen latauspiste. Latauspiste sijaitsee katutasossa ja kulku hotellille latauspisteeltä tapahtuu ulkokautta. Lataamista ja maksamista varten puhelimeesi ABC-mobiilin. Kaupungin muut latauspisteet löydät täältä.

Suurin sallittu korkeus P-Paviljonki 2 hallissa on 215 cm ja P-Paviljonki 1 hallissa 210 cm. Jos autosi on liian korkea parkkihalliin, voit pysäköidä sataman alueelle. Toinen vaihtoehto korkeamman auton pysäköintiin on hotellin lähellä oleva EasyParkin hiekkakenttä Fortunakujalla. Huomioithan, ettei sataman alueen, eikä Fortunakujan pysäköintiä voi maksaa hotelliin, vaan ne tulee maksaa heti pysäköintiautomaattiin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.