Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

Solo-aamiainen

Aamiainen on päivän paras ateria! Hengähdä hetkeksi ja tule nauttimaan ihana Solo-aamiainen Trattoria Aukion toiseen kerrokseen. Solo-aamiainen on nautinto kaikille aisteille.

Aamiainen tarjoillaan maanantaista perjantaihin 6.15-10 ja viikonloppuisin 7.30-12.

Solo-aamiainen on nautinto kaikille aisteille. Ainutlaatuinen aamiaisemme syntyy vastapaahdetusta kahvista, itse leivotuista leivonnaisista, monipuolisista paikallisista tuotteista ja hurmaavasta henkilökunnastamme. Meillä nautit kahvisi pöytään tarjoiltuna juuri sellaisena kuin sinä sen haluat. Vai oletko kenties teen ystävä? Valikoimastamme löytyy useita laadukkaita vaihtoehtoja haudutettua teetä.

Olemme valinneet aamuusi sesongin parhaita paikallisia tuotteita. Helli makuaistiasi raikkaalla Ylä-Porkkalan tilan mansikkaraparperimehulla ja herkuttele jälkiruoaksi Miriam´sin makealla piirakalla.

Haluamme varmistaa hyvän ja täyttävän startin päivään jokaiselle, joten aamiaisellamme on runsaasti valikoimaa myös erityisruokavalioita noudattaville.

Myös hotellin ulkopuolelta saapuvat herkkusuut ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan aamiaisestamme. Aamiaisen hinta ulkopuolisille asiakkaille on 23 euroa, ja S-Etukorttia näyttämällä 20 euroa. Etenkin viikonloppuisin suosittelemme pöytävarauksen tekoa. Varaustilannetta voi tiedustella puhelimitse010 7851110 tai sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi.