Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Jyväskylässä

Lasten kanssa Jyväskylässä

Onni Orava kutsuu lapsiperheitä majoittumaan Solo Sokos Hotel Paviljonkiin!

Lämpimästi tervetuloa perheen pienimmät hotellivieraat!

Onni Orava kutsuu lapset leikkimään hotellin viihtyisään leikkihuoneeseen! Monipuolinen leikkihuone on täynnä mukavaa tekemistä lapsille ja lapsenmielisille. Jättirakennuspalikoiden, värityskirjojen, kiipeilytelineen ja erilaisten lelujen kanssa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Leikkihuoneen kiistämätön ykkösaktiviteetti on kuitenkin pöytäjalkapallo, joka on niin lasten kuin aikuistenkin mieleen! Kirjoja ja lautapelejä voit lainata vastaanotosta.

Leikkihuoneesta löytyy myös lastenhoitohuone, sekä mikroaaltouuni lasten ruokien lämmittämistä varten. Lastenhoitohuoneessa on saatavilla vaippoja, mikäli omat pääsivät unohtumaan kotiin. Leikkihuoneemme on avoinna klo 6.30-22.00 välisenä aikana joka päivä.

Kesäaikaan Jyväskylä pursuaa tekemistä lapsiperheille – eikä aktiviteetteja tarvitse lähteä etsimään kaukaa! Virkistävä uintireissu on vain muutaman askeleen päässä, sillä Lutakon uimaranta sijaitsee aivan Paviljongin vieressä. Satamassa on mukava viettää kesäpäivää Satamakahvilan jäätelöä maistellen ja pihapelejä pelaillen. Mölkyn ja muita pihapelejä voit napata lainaan vastaanotosta! Muista vierailullasi myös nämä perheen pienimpien suosikit: Viitaniemen liikennepuisto, Mäki-Matin perhepuisto ja Suomen Ilmavoimamuseo.

Talvisin Jyväskylän ykkösaktiviteetti on tietysti lumileikit! Kaupungin parhaat pulkkamäet sijaitsevat Laajavuoressa ja Halssilan hiihtomaassa – muista pakata eväsmakkarat matkaan, sillä molemmista kohteista löytyy nuotiolla varustettu kota! Pienet ja vähän isommatkin alppitähdet voivat laskea Laajavuoressa mäkeä myös lumilaudalla tai laskettelusuksilla, vasta-alkajille saatavilla hiihdonopetusta. Ulkoluistelualueita löytyy ainakin Puistokoulun pihasta, sekä Suuruspään asuinalueelta.

Lukaise täältä Visit Jyväskylä Regionin vinkit lapsiperheille!