Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Torni

Jälleen uutta Tornissa

Suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä ja maailmanluokan hotelli. Ensimmäinen amerikkalaistyylinen cocktailbaari pyöreine baaritiskeineen, ensimmäinen kattobaari ja Helsingin suosituimmat näköalat. Hotelli Torni kohosi Helsingin keskustan paraatipaikalle vuonna 1931 ja toi mukanaan pysyvän muutoksen sekä kaupungin ilmeeseen että ilmapiiriin. ​

Vieraat Helsingistä ja sen ulkopuolelta tiesivät Tornin paikkana, johon tulla näkemään ja kokemaan uutta. Tornin seinien sisällä ovat kohdanneet niin taiteilijat, toimittajat, gastronomian ystävät kuin poliittiset vallankäyttäjät: Tornin historia on Helsingin historiaa. ​

Uusi Torni on huippuluokan hotelli- ja ravintolakokemuksia. Se on taidetta kaikille aisteille. Se on kaupungin parhaat näkymät ruoan, juoman, sisustuksen, taiteen ja viihtymisen huipulle. Se on historiallisia hetkiä ja unohtumattomia elämyksiä.​

Tervetuloa kokemusten huipulle.

location
Yrjönkatu 26 00100, Helsinki
Yrjönkatu 26
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 604 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 6980 638

Asiakaspalautteet

Hotelli-bloggaaja Timo Kiviluoma yöpyi Solo Sokos Hotel Tornissa ja kirjoitti blogiinsa kokemuksistaan. Lue koko blogikirjoitus tästä.

Tässä poimintoja Timon kokemuksista:

"Remontti on tehty pieteetillä ja Torni onkin tavoittanut 1930-luvun loiston, mutta on samalla uusiutunut moderniksi hotelliksi.

--

Kaikkein parasta on kuitenkin aamiainen. Vaikka hotelli onkin ketjuhotelli, on aamiaisen palvelu ja tarjooma TOP3-kokemus Helsingin hotelliaamiaisista. Kahvi ja valinnainen tuoremehu tarjoillaan pöytiin, muuten on buffet-valikoima. Erityiseksi vakikoiman tekee hotellin kondiittorin loihtimat yksilölliset ja kaunit tuulihatut ja muut makeat.

--

Hotelli Tornissa on erilaisia huoneluokkia ja se sopii moneen tarkoitukseen. Minä suosittelen Tornia aamiaista rakastaville, ravintoloista innostuville tyylikkyyttä kaipaaville."

 

Netistä poimittua

"Uudistunut klassikkohotelli sopii tasokasta yöpymiskokemusta ja keskeistä sijaintia arvostavalle matkailijalle. Siellä kannattaa piipahtaa myös ihailemassa hienoa cocktailbaaria sekä talon oman taidekokoelman helmiä."

Lue Mondon juttu tästä!