Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Moderni brasserie OR Restaurant & Bar, kaupungin ensimmäinen näköalaravintola Ateljee Bar, cocktaileihin erikoistunut American Bar sekä rento olutravintola Pub O'Malley's kutsuvat viihtymään ja viipymään.

Tornin keittiöstä löytyy aina jotain mielenkiintoista tarjottavaa, eikä hyvä viini lopu kesken. Moderni brasserie, uniikit baarit ja Tornin kiehtova tunnelma kutsuvat viihtymään ja viipymään.

OR Restaurant & Bar

Moderni brasserie OR tarjoaa kasvis- ja kalapainotteisia annoksia laadukkaista ja sesongin mukaisista raaka-aineista Yrjönkadun ja Kalevankadun kulmassa hotellin alimmassa kerroksessa. Ravintolan erikoisuus on raw bar, josta voi kokilta tilata esimerkiksi ostereita, alkupaloja ja jälkiruokia. Tekijöiden intohimo näkyy puhtaissa mauissa, huolella työstetyissä makuyhdistelmissä ja yllättävissä yksityiskohdissa. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Ateljee Bar

Tornin huipulla sijaitseva Ateljee Bar on Helsingin ensimmäinen kattobaari, jonka näkymät yli kaupungin hurmaavat vierailijat yhä uudelleen. Ateljee Barissa sijaitsevat legendaariset kattoterassit sekä pikkuinen näköalabaari, jonka huolella valikoidut cocktailit ja samppanja nostavat tunnelman korkealle. Koe myös upeat Breakfast with A View ja Dinner with A View.Lue lisää ravintolan sivuilta!

American Bar

Vuonna 1960 avautunut American Bar on aina ollut erityislaatuinen kohtaamispaikka Helsingin ytimessä. Cocktailbaarin maaginen tunnelma ja lumoavat juomat kuljettavat arjen ulottumattomiin. Kaikki juomien ainesosat, kuten siirapit ja marjapölyt, valmistetaan käsityönä Tornin keittiössä. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Pub O'Malley's

Pub O'Malley's on Suomen ensimmäinen irlantilainen pub. Oluenystävä löytää helposti tutut suosikit ja yllättyy iloisesti uusista tuttavuuksista. Intiimi ja tiivistunnelmainen baari onkin tunnettu laadukkaista hanaoluistaan ja monipuolisesta viskivalikoimastaan. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Tutustu Helsingin muihin S-Ravintoloihin tästä.