Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Ravintolat

Solo Sokos Hotel Tornin ravintolamaailma tarjoaa kiinnostavan kattauksen ravintoloita, jotka kutsuvat viihtymään ja viipymään. Tornin keittiöstä löytyy aina jotain mielenkiintoista tarjottavaa, eikä hyvä viini lopu kesken.

OR Restaurant & Bar – Viinejä ja sesongin makuja

Moderni brasserie OR tarjoaa kasvis- ja kalapainotteisia annoksia laadukkaista ja sesongin mukaisista raaka-aineista Yrjönkadun ja Kalevankadun kulmassa, hotellin alimmassa kerroksessa. Tekijöiden intohimo näkyy puhtaissa mauissa, huolella työstetyissä makuyhdistelmissä ja yllättävissä yksityiskohdissa. Nauti kauden menu tai kokoa listalta omat suosikkisi. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Ateljee Bar – Helsingin legendaarisin kattobaari

Tornin huipulla sijaitseva Ateljee Bar on Helsingin ensimmäinen kattobaari, jonka näkymät yli kaupungin hurmaavat vierailijat yhä uudelleen. Ateljee Barissa sijaitsevat legendaariset kattoterassit sekä pikkuinen näköalabaari, jonka huolella valikoidut cocktailit ja samppanja nostavat tunnelman korkealle. Koe myös upeat Breakfast with A View ja Dinner with A View. Lue lisää ravintolan sivuilta!

American Bar – Klassinen cocktailbaari

Vuonna 1960 avautunut American Bar on aina ollut erityislaatuinen kohtaamispaikka Helsingin ytimessä. Cocktailbaarin maaginen tunnelma ja lumoavat juomat kuljettavat arjen ulottumattomiin. Kaikki juomien ainesosat, kuten siirapit ja marjapölyt, valmistetaan käsityönä Tornin keittiössä. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Pub O'Malley's – Rento olutravintola

Pub O'Malley's on Suomen ensimmäinen irlantilainen pub. Oluenystävä löytää helposti tutut suosikit ja yllättyy iloisesti uusista tuttavuuksista. Intiimi ja tiivistunnelmainen baari onkin tunnettu laadukkaista hanaoluistaan ja monipuolisesta viskivalikoimastaan. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Tutustu Helsingin muihin S-Ravintoloihin tästä.