Menu

Vietä yö Kimmelin ihanassa sviitissä.

Hotelli Kimmelin upein huoneisto, jossa elämyksen täydentää oma sauna ja koko sviitin levyinen parveke. Niin saunan lauteilta kuin parvekkeelta aukeavat huikeat näkymät Pielisjoelle ja kaupunkiin - saunajuomat saat nauttia omalla parvekkeellasi.

Valoisa ja raikas huoneisto sijaitsee hotellin tyylikkäästi uudistetun siipiosan ylimmässä kerroksessa. Sisustusarkkitehti Jaakko Puro on sisustanut sviitin ylellisillä elementeillä ja luonut tilaan upeaa tunnelmaa vedensinisillä sävyillä ja luonnonmateriaaleilla. Iso saunasviitti (72 m2) koostuu makuu- ja olohuoneesta sekä saunaosastosta. Makuuhuoneen hulppea 200 cm leveä parivuode on kuin keidas ihanille yöunille. Olohuoneessa on sohvaryhmä, jonka vuodesohviin petaamme tarvittaessa pedit neljälle aikuiselle tai lapselle.

Tämä hulppea huoneisto toimii loistavasti myös yksityisten juhlien tai laadukkaiden bisnestapaamisten näyttämönä. Tulevien morsiamien valmistautumista elämänsä tärkeimpään hetkeen auttaa sviitin kampauspöytä. Varaa luksusta erityisiin hetkiin!

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minijääkaappi, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, säädettävä ilmastointi ja hiustenkuivaaja.

Tiedustelut myyntipalvelumme kautta: sales.karelia@sokoshotels.fi, puh. 020 1234 660