Menu

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunan aamiainen on yksi vierailun kohokohdista!

Hyvää huomenta!

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunan aamiainen on yksi vierailun kohokohdista. Ei ole ihme, että aamiainen on usein yksi hotellivierailun kohokohdista. Onko mitään parempaa kuin herkullinen, rauhassa nautittu aamiainen, jota ei tarvitse itse valmistaa? Hyvä aamiainen on myös tärkeä osa hyvinvointiasi. Kun nautit aamiaisestasi meillä, takaamme terveellisen, runsaan ja herkullisen aloituksen päivään.

Herkullinen noutopöytä odottaa sinua joka aamu hotellin toisessa kerroksessa, ravintola VENNissä. Monipuolisesta kattauksesta löytyy ihania makuja sekä suolaisen että makean ystäville. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi viettämällä kiireetön hetki viihtyisissä puitteissa - runsaan aamiaisen äärellä.

Aamiaisravintolassa huomioimme turvaetäisyydet ja henkilömäärissä noudatamme viranomaisten ohjeita. Huolehdimme myös aamiaistilan hygieniasta, muun muassa huolehtimalla käsidesien riittävyydestä sekä pyyhkimällä pöytiä ja tuoleja tehostetusti.

Pidentämällä aamiaisen aukioloja ja porrastamalla kattauksia, vältymme mahdollisista ruuhkapiikeistä. Aamiainen jaetaan tarvittaessa kattausaikoihin, joissa on jokaisessa rajattu paikkamäärä. Näin voimme varmistaa turvavälien toteutumisen. 
 

Onko kiire?


Take Away-aamiainen: Nouda Take Away-kassi aamiaissalista ja nauti aamiainen huoneessasi tai ota eväät mukaasi.
Tilaa take away-kassi ennakkoon (edellisenä iltana) hotellin vastaanotosta ja ilmoita mahdolliset erikoisruokavaliot/allergiat.
Sisältö: Leipää, leikkeleitä, salaattia ja vihanneksia, jogurttia ja marjoja, hedelmä, myslipatukka, mehu, kahvi/tee take away kupissa.

Nautitko mieluummin aamiaisen hotellihuoneessa?

 

Huoneaamiainen á 14 €
Rauhoita aamusi nauttimalla ihana aamiainen huoneessa. Saatavilla tunti aamiaisbuffetin avautumisen jälkeen - tunti aamiaisbuffetin sulkemisen jälkeen. Tilaa huoneaamiainen ennakkoon (edellisenä iltana) hotellin vastaanotosta ja ilmoita, mihin kellonaikaan haluat, että aamiainen toimitetaan huoneeseesi.
Sisältö:
Kahvi/tee, lasillinen appelsiini ja omenamehua, leikkelelautanen: 2 leipää (tumma ja vaalea), Becel levite, 4 siivua juustoa, 2 siivua kinkkua ja kalkkunaa, salaatinlehtiä, kurkkua, tomaattia ja paprikaa, 1 kpl keitetty kananmuna, 1 kpl croissant, päivän makea (kakku, piirakka, donitsi yms. palanen, tikkari, keksiä), 2 kpl hedelmävartaita, 1-2 kpl kuorellinen, hedelmä ja pieni kippo hilloa (lakka).
 

Premium aamiainen á 28 €
Helli itseäsi ainutlaatuisella erikoisaamiaisella huoneessasi. Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan Premium aamiainen on hemmottelua parhaimmillaan.
Saatavilla ma-pe klo 7.00-9.00 ja la-su klo 8.00-11.00.
Sisältö:
Kahvi/tee, mehu (omena/appelsiini), 2 croissantia, ilmakuivattua kinkkua, Calabro salamia, palvikinkkua, kalkkunaleikkelettä, kylmäsavulohta, kahta eri viipaloitua juustoa, vaaleaa ja tummaa leipää, Ylimartimon leipäjuustoa, lakkahilloa, Nutellaa, maustamatonta jogurttia, Moodfoodin luomumysliä, pekonia, munakokkelia, nakkeja, päivittäin vaihtuva lämmin (esim. lihapulla, minirösti tai pannukakku) tuoreita hedelmiä ja marjoja, päivittäin vaihtuva makea (leivos/piirakka), keksiä.

 

Tervetuloa maittavalle aamunavaukselle!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.