Urheilijan aamiaiseen kuuluu paljon proteiinia

Sokos Hotellien kummiurheilija, para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri syö aamiaisella melkein mitä tahansa. Tältä huippu-urheilijalta ei mikään ole kiellettyä. 
 
Yleensä Santerin perusaamiaiseen niin hotellissa kuin kotona kuuluu maustamatonta jugurttia ja marjoja. Suomessa ollessaan hän arvostaa hotelliaamiaisten tuoretta leipää, sillä Keski-Euroopan valmennusleirien majoituspaikoissa se on harvinaista herkkua. Leipä on nimittäin niissä usein monta päivää vanhaa. Leivän päälle Santeri laittaa kinkkua. 
 
Monesti kaverina maistuu lautasellisen puuroa, varsinkin jos tarjolla on riisipuuroa, laskijan suosikkia. Kaurapuuron nuori mies syö mansikkahillon kanssa. 
 
Pitkä rinnepäivä tarkoittaa, että aamiaisella on tankattava proteiinia ja energiaa. Alppilaskija syö paljon kananmunia, ja ilahtuu aina, jos tarjolla on munakasta. Se tuo kivaa vaihtelua aamiaiseen. Ruokajuomana Santeri nauttii maitoa ja mehua.  
 
Sokos Hotellien monipuolisilla aamiaisilla niin harraste- kuin kilpaurheilijoiden on helppo koota mieleisensä aamupala. Kananmunia, puuroa, hedelmiä, jugurttia ja marjoja löytyy aina. Jugurttiannos täydentyy siemenillä, pähkinöillä ja leseillä. Leipävalikoima on laaja ja paikallista leipää tarjoillaan kaikissa Sokos Hotelleissa. Raejuustosta ja rahkasta saa lisäproteiinia. 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.