Menu

Tutustu Royal Vaasan palveluihin!

Historiallisen arvokkaassa Central-rakennuksessa on ollut hotellitoimintaa jo 80-vuoden ajan. Majoittuessasi vanhanajan romantiikkaa huokuvassa rakennuksessa, voit tuntea ajan hidastuvan. Monelle kaupunkilaiselle rakas ravintola Central palvelee hotellin vieraita sekä kaupungin asukkaita hotellin 2.kerroksessa, tarjoillen aamiaista, lounasta sekä illallista. Samasta kerroksesta löydät myös hotellimme vastaanoton sekä kokoustilat. Jos kaipaat yömyssyä ennen yöpuulle vetäytymistä, voit piipahtaa Central ravintolan baarissa tai alakerran O'Malley's pubissa.
 

YHTEYSTIEDOT
Osoite:
 Hovioikeudenpuistikko 21, 65100 Vaasa
Puh.: +358 20 1234 619
Sähköposti: royal.vaasa@sokoshotels.fi

VASTAANOTTO
Hotellin vastaanotto sijaitsee Central rakennuksessa, 2. kerroksessa, osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 21. Sisäänkäynti Hovioikeudenpuistikon puolelta tai sisäpihan puolelta. Vastaanotto on avoinna 24/7 ja tilasta löytyy myös shoppi josta voi ostaa juomaa ja pientä suolaista purtavaa.

Hotellin vastaanotto sijaitsee Central rakennuksessa, 2. kerroksessa, osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 21. Sisäänkäynti Hovioikeudenpuistikon puolelta tai sisäpihan puolelta. Vasataanotto on avoinna 24/7 ja tilasta löytyy myös shoppi josta voi ostaa juomaa ja pientä suolaista purtavaa.

SAAPUMINEN
Pysäköinti
Ajo-ohjeet ja taksi

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15:00, jolloin vastaanotossa voi olla hetkittäin ruuhkaa. Mikäli saavuttu hotellille aikaisemmin eikä huone ole vielä valmiina majoittumista varten, voitte käydä pysäköimässä auton ja jättää laukut maksuttomaan säilytykseen hotellille.

AAMIAINEN
Aamiainen tarjoillaan Ravintola Centralissa, Central rakennuksen 2. kerroksessa.
Ma-pe klo 6–10, la-su klo 7–11. Halutessasi voit valita buffet-aamiaisen sijaan take away -aamiaispussin. Huomaathan, että take away- aamiainen tulee tilata edellisenä iltana vastaanotosta.

RAVINTOLAT
Ravintola Central, krs 2, palvelee hotellin aamiais,- lounas- ja a la carte-ravintolana. S-Card ruokailu tapahtuu myös Central ravintolassa.

Aamiainen ma-pe klo 6–10, la-su klo 7–11 (pyhäpäivinä sunnuntain aukioloajat).
Lounas ma-pe klo 11-14
Á la carte ma-pe klo 16-22, ja la klo 14-22. Sunnuntaisin suljettu. 

Suosittelemme tekemään pöytävaraukset etukäteen.

Irish pub O'Malley's
Irish pub O'Malley's Vaasa palvelee asiakkaita hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Tarkat aukioloajat löydät ravintolan nettisivuilta.

COFFEE BAR
Vastaanotossa sijaitseva Coffee bar on avoinna 24/7 ja tarjoaa juomia ja pientä syötävää.

KUNTOSALI
Toimimme yhteistyössä liikuntakeskus Fitness24Seven kanssa. Fitness24Seven liikuntakeskus sijaitsee n. sadan metrin päässä hotellilta osoitteessa Teräksenkuja 1-3. Keskuksesta löytyy naisten oman sali sekä modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin jäsenenä voit treenata salilla 24/7. Hotellin asukkaille keskuksen käyttö on ilmaista, tarkista hotellin vastaanotosta vapaata jäsenkorttia.

HUONEENLUOVUTUS
Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa. Myöhäinen huoneenluovutus mahdollista lisämaksusta 10€/tunti saatavuuden mukaan.

ASIAKASSAUNA JA UIMA-ALLAS
Asiakassaunamme sekä uima-allas ovat tällä hetkellä suljettu johtuen hotelliuudistuksesta. Olemme pahoillamme tästä mahdollisesti koituvasta harmista.
Hotellistamme löytyy 5 kpl Junior Suitea josssa on oma sauna, kysy lisää hotellin vastaanotosta puh. +358 20 1234619 tai tutustu huonevalikoimaan täältä.

Asiakassaunamme on tällä hetkellä suljettu johtuen hotelliuudistuksesta. Olemme pahoillamme tästä mahdollisesti koituvasta harmista.
Hotellistamme löytyy 5 kpl Junior Suitea josssa on oma sauna, kysy lisää hotellin vastaanotosta puh. +358 20 1234619 tai tutustu huonevalikoimaan täältä

Lämpimästi tervetuloa Original Sokos Hotel Royal Vaasaan!