Original Sokos Hotel Seurahuone uudistus 2017
Hotelli Seurahuoneen uudistus alkaa syksyllä 2017

TOK kehittää matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa Turussa

- Tämän päivän matkailija ostaa merkityksiä ja mielihyvää. Hotelli on hänelle paljon enemmän kuin vain rakennus tai yösija – hotelli puhuttelee ja tarjoaa vaihtoehtoja juuri hänen tarpeisiinsa. Tähän muuttuvan maailman haasteeseen vastaamme kehittämällä matkailu- ja ravitsemistoimintaamme voimakkaasti tulevina vuosina, toteaa toimialajohtaja Mikko Eskelinen.

Syksyllä Turun Osuuskauppa aloittaa Hotelli Seurahuoneen arvokiinteistön täydellisen uudistamisen. Luvassa on vanhaa kunnioittaen toteutettu, eläväinen hotelli. Nykyisellään hotelli palvelee asiakkaitaan normaalisti elokuun loppuun asti, jonka jälkeen se suljetaan uudistamisen ajaksi. Tavoitteena on avata täysin uusi hotelli ravintoloineen alkuvuonna 2019.

- Uudistukset hotellipuolella alkoivat kuitenkin jo viime talvella, kun uudistimme Radisson Blu Marina Palace Hotellin huoneet ja aulatilat. Eikä siinä kaikki, sillä tällä hetkellä viemme yhdessä kiinteistönomistajan kanssa eteenpäin hanketta, jonka myötä tontille rakentuisi noin sadasta huoneesta ja ravintola- ja palvelutiloista koostuva hotelli. Etenemme hankkeen kanssa, kun kaupunki on hyväksynyt kaavan ja myöntänyt rakennusluvan, kertoo Eskelinen.

- Suunnitelmat hotelli- ja ravintolabrändeistä tarkentuvat loppuvuoden aikana. Mutta olemme tuomassa kaupunkiin jotakin täysin uutta ja erilaista, Eskelinen vakuuttaa.

Hotelli- ja ravintolaliiketoiminta on keskeinen osa TOK:n liiketoimintaportfoliota. Nyt suunnitteilla olevat uudistukset ovat TOK:n merkittävimmät investoinnit hotelliliiketoimintaan vuosikymmeniin.

- Uskomme vahvasti Turun alueen vetovoimaisuuteen ja matkailusektorin kehittämiseen yhteistyössä Turun kaupungin ja matkailuelinkeinon kanssa. Haluamme omalta osaltamme olla mukana Turun alueen elinvoimaisuuden kehittämisessä ja tukemassa alueella käynnissä olevaa positiivista rakennemuutosta. Uudet hotellimme tukevat matkailualan toimintaedellytyksiä ja tekevät Varsinais-Suomesta entistäkin houkuttelevamman matkailukohteen, Eskelinen jatkaa.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.