Menu
Heymo 1 Keilaniemi, Espoo.

Näin säästät lomakuluissa – Budjettilomalle Helsinkiin!

Helsingissä voi lomailla myös pienemmällä budjetilla. Katso yllättävä hotellivinkki ja muut tavat säästää matkakuluissa!

1. Varaa matka hyvissä ajoin

Tarkan euron lomailijan kannattaa aloittaa reissun suunnittelu ajoissa ja välttää kaikkein suosituimpia sesonkeja. Tämä kannattaa muistaa varsinkin, jos saavut pääkaupunkiin lentäen, junalla tai bussilla. Myös majoituskuluissa voi saada nipistettyä, kun varausta ei tee ihan viime hetkellä. Jos olet valmis joustamaan päivistä, suosi sunnuntaita, jolloin majoitus voi olla edullisempaa. Pidä myös silmät auki hyvien tarjousten varalta!

2. Nauti nähtävyyksistä pikkurahalla

Kauniita puistoja, upeaa arkkitehtuuria, kiehtovia museoita ja historian havinaa. Helsingistä löytyy vaikka mitä elämyksiä lähes tai täysin ilmaiseksi. Nauti Kansalliskirjaston ainutlaatuisesta tunnelmasta, rentoudu veden äärellä Vanhankaupunginkosken maisemissa, kiertele Ullanlinnan katuja ihastelemassa jugendtaloja ja 30-luvun funkistyylin rakennuksia ja hurmaannu Vanhan kauppahallin ruokataivaasta.

3. Muista eväät ja vesipullo!

Vältä ylihintaiset kahvilat ja nälkäkiukussa tehdyt hätiköidyt ravintolavalinnat varaamalla reppuun sopivasti evästä. Marketista ostetut välipalat ja vesipullot tulevat huomattavasti edullisemmaksi.

4. Kävele ja hyödynnä julkisia

Yksi Helsingin parhaita puolia on se, että kaupunkilomaa voi viettää loistavasti ilman autoa tai taksia. Keskustassa liikkuminen paikasta toiseen onnistuu helposti kävellen, ja raitiovaunulla tai metrolla ajelu on osa kokemusta. Koska julkinen liikenne toimii hyvin, voi majoitustakin katsoa huoletta myös keskustan ulkopuolelta. Silloin voit säästää majoituskuluissa!

5. Hotellivinkki budjettimatkailijalle

Espoon Keilaniemeen on avattu täysin uudenlainen flexible service -hotelli Heymo 1. Viihtyisä ja laadukas hotelli, jossa maksat vain siitä mitä tarvitset. Yöpyminen maksaa S-Etukortilla alk. vain 66 €/yö.

Heymossa on keskitytty siihen, mikä hotelliyöpymisessä on kaikkein olennaista, ja panostettu erityisesti laadukkaisiin sänkyihin. Sisään- ja uloskirjautuminen hoituu helposti automaatilla silloin kun sinulle sopii, ja aamiaisen saat älykaapista kellon ympäri. Hotellin henkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri ja auttaa sinua kaikessa, mitä tarvitset. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 10 minuutissa ja hotellin omalta Fixeriltä voi kysyä parhaat menovinkit.

Tutustu Heymoon »