Menu

Kuopion Puijonsarvi – säihkyvä juhlapaikka

Legendaarinen Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurimpia kokous- ja juhlataloja. Tapahtumiin hotelli tarjoaa 16 eri kokoustilaa, tilausravintolan sekä upean juhlasali 'Puikkarin'. Vaikuttavat eri teemaiset huoneet ja monet ravintolat täydentävät kokonaisuuden. Savon sydämessä luodaan arjesta juhlaa!

Juhlasali Puikkari on hotellin kruununjalokivi. Päivisin se toimii isojen – jopa 300 hengen – kokousten ja seminaarien pitopaikkana, iltaisin upeana juhlasalina istuvine illallisineen sekä Show & Dinner -näyttämönä.

Puikkarin katossa kimaltelevat kristallikruunut, ja jo 1870-luvulta peräisin olevasta tilasta huokuu arvokkuus. Modernin säväyksen juhlaan saa valitsemalla kruunuille värivalaistuksen tai tilaamalla Puikkarin lavalle viihdemaailman kuumimmat nimet. Viereisiä pienempiä kokoustiloja voi käyttää kokousten ryhmätyötiloina. Tai kattaa niihin juhlien buffetpöytiä ja baaripisteitä.

"Historia, tyylikkyys, monipuolisuus, laadukas ruoka, moderni tekniikka ja sydämellinen palvelu – siinä Puijonsarven vahvuudet", listaa Pohjois-Savon Sokos Hotellien myynnistä vastaava Jukka Hyttinen.

Ja oheisohjelmaakin on tapahtumavieraille tarjolla moneen makuun. "Samppanjamaistiaiset omassa talossa, korkeatasoista teatteria, vierailu Lignell & Piispaselle, syksyinen sisävesiristeily tai miksei Tahkolle kipuamaan Pohjoismaiden pisimmät puuportaat", vinkkaa Hyttinen.

Tulossa yksi kaikkien aikojen vilkkaimmista syksyistä

"Tuleva syksy näyttää ihanan vilkkaalta ja tiloihimme on varattu niin koulutuksia, kokouksia, tyky-päiviä kuin vuosijuhlia ja pikkujouluja. Hienoa on sekin, että meille tulee vieraita ympäri Suomen ja suurin osa yöpyykin talossa."

Kiirettä pitää myyntipäälliköllä itselläänkin, asiakastapahtumia järjestetään nyt paljon. "On kyllä hyvä päästä taas tapaamaan asiakkaita, näin saadaan juhlat ja muut varaukset mutkattomimmin maaliin."

Vapaa-ajallaan mies ottaa käteen sähly- tai sulkapallomailan, tai ajelee metsätöihin. "Siinä sopivaa vastapainoa juhlahumun myynnille", Hyttinen naurahtaa. Ja toivottaa tapahtumavieraat tervetulleiksi Kuopioon.