Lasten liikennepuisto
Lasten liikennepuisto

Kesäloma lasten kanssa Iisalmessa

Täältä tulloo parhaat vinkit lapsiperheille kesänpäivän viettoon Iisalmessa:

Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuisto sijaitsee Luuniemellä, osoitteessa Luuniemenkatu 11. Toiminta on maksutonta ja se on tarkoitettu alle 10 vuotiaille lapsille. Liikennepuistossa lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä polkuautolla ajaen tai jalankulkijoina. Alueella toimii myös polkujuna tasoristeyksineen ja valo-opasteineen. Samalla alueella on myös hyvin varustettu leikkikenttä. Liikennepuisto on avoinna 14.5.-13.8. aina tiistaista perjantaihin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15.

Kaupunkiseikkailu

Iisalmi-seikkailu on koko perheen omatoiminen, maksuton kesäpuuha. Kaupunkiseikkailu suoritetaan itsenäisesti kännykältä QR-koodeista seurattavien ohjeiden mukaisesti Iisalmen keskustassa. Kohde-ikä 6-12-vuotiaat, mutta vanhempien avustuksella perheen pienimmätkin voivat osallistua.

Onko mukana vähän varttuneempia muksuja? Kokeilkaa vaikka näitä:

Frisbeegolf

Iisalmessa on kaksi frisbeegolfrataa. Vuonna 2015 valmistunut 18-korinen Paloisvuoren frisbeegolfrata, jossa runsaasti korkeuseroja. Tämä rata kulkee lenkkeilyreittien läheisyydessä, joten huomioi, ettei ketään ole heittosuunnassa. Vanhempi, 10-väyläinenrata sijaitsee Peltosalmella. Iisalmen uimahallilta voit lainata maksutta frisbeegolf-kiekkoja. Lue lisää täältä!

Kankaan ja Peltosalmen liikunta-alueet

Aivan keskustan likellä sijaitsevalla Kankaan liikunta-alueella voi esimerkiksi skeitata, parkourata tai pelata vaikka korista. Myös mobiilisuunnistus onnistuu MOBO-sovelluksen kanssa. Täällähän sijaitsee myös Iisalmen uimahalli, ehkä urheilun jälkeen voisi käydä vaikka polskimassa? Kurkkaa alueen kartta tästä!

Löytyykö perheestä skeittareita? Peltosalmelta löytyy passeli skeittiparkki, eikä hotellilta ole tänne matkaa kuin viitisen kilometriä. Alueella myös perheen pienemmille seikkailumetsä, jännää! Kurkkaa karttaa täältä.

Lisää vinkkejä pienempien tai vaikka vähän isompienkin muksujen kanssa matkaaville löydät myös meidän sivuiltamme!

Psstt... Jos lomalle sattuukin sadepäivä, käykää pelaamassa pakohuonepeli Iisalmiescapessa, katsomassa eläviä kuvia elokuvateatteri Kuvalippaassa tai jos perheestä löytyy uskalikkoja, niin Karhun kellarissa pääsee hurjastelemaan ajosimulaattorilla! Ja nämä kaikki sijaitsevat käytännössä aivan hotellin naapurissa!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.