Menu
Kuva Visit Tampere Laura Vanzo

Hemmottele itseäsi hotelleissamme Tampereella

Tampereella on kolme viihtyisää Sokos Hotellia valmiina tekemään olosi mukavaksi viikonlopun tai miksei pidemmänkin staycationin aikana. Juuri sopivasti pehmeä vuode tarjoaa sikeät unet ja päivän paras aloitus on runsas ja maukas hotelliaamiainen. Illalla rentoudutaan saunan lauteilla päivän elämyksiä sulatellen.

Tampere on paljon muutakin kuin Näsinneula tai Särkänniemi, ja talvikausi onkin loistavaa aikaa nähdä kaupunki näiden takaa. Lomapäivä sujahtaa vaikka ilman ohjelmaakin kauppoja kierrellen, kahviloissa lämmitellen ja talvista Tammerkoskea ihaillen, mutta Tampere on myös täynnä elämyksiä. Turhaan sitä ei kehuta Suomen teatteripääkaupungiksi. Tarjolla on musikaaleja, draamaa, rikostarinoita ja komediaa. Ennen esitystä ehdit tutustua museoihin, joita ei ihan joka kaupungista löydykään kuten Suomen jääkiekkomuseoon, Muumimuseoon, Postimuseoon tai Työväenmuseo Werstaaseen. Myös Suomen ainoa Poliisimuseo sijaitsee Tampereella. Välimatkat kuljet kätevästi esimerkiksi Ratikalla.

Valitse Tampereen hotelleista makusi mukaan

Original Sokos Hotel Ilves on legenda, joka on juuri kokenut täydellisen uudistuksen. Tampereen huikeissa koskimaisemissa kohoava maamerkki on lomasi keskipiste, jossa viihdyt rennosti ja josta on helppo kulkea eri kohteisiin.

Idyllisen Original Sokos Hotel Villan jokainen huone on yksilöllinen, ja kädentaidot tulevat esiin kaikkialla. Kääriydy käsin kudottuun torkkupeittoon ja asetu mukavasti keinutuolin syleilyyn – nyt on päiväunten aika!

88 metrin korkeuteen kohoava Solo Sokos Hotel Torni Tampere on loistava staycation-loman kohde. Nauti illallinen puuhiiligrillistä, kuuntele musiikkia livenä Paja Barissa ja illan päätteeksi kipua hotellin huipulle Moro Sky Bariin ihastelemaan kaupungin valoja. 

 
Varaa heti oma tamperelainen staycation ja lähde nauttimaan! Tampereen Sokos Hotellien sivuille pääset täältä »