Tahkolta löytyy monipuolisesti tekemistä
Tahkolta löytyy monipuolisesti tekemistä

Aktiviteettien täyteinen Tahko

Hyvä fiilis kun tulet, mahtava fiilis kun lähdet

Tahkon talvi kutsuu viettämään aktiivisen loman upeissa maisemissa. Reippaile hiihtoladulla, nautiskele rinteessä tai hypähdä vaikka moottorikelkan selkään.

 

Laskettelu

Tahkon 24 rinnettä tarjoavat jokaiselle laskijalle sopivat rinteet, katso tarkemmat rinnetiedot: Tahkon rinteet

 

Lumikenkäily

Lumikengillä kävely on hauskaa talvisessa metsässä ja samalla saa ihastella metsän kauneutta ja hiljaisuutta sekä nauttia raikkaasta ilmasta.

Luminen maasto, korkeuserot ja reitin valinta antaa hyvin vaihtoehtoja vaativuus tasoon. Jokainen voi nauttia luonnosta oman maun mukaan, leppoisaa winter wonderland -ihastelua tai sporttisempaa menoa.

Lumikenkäilyä on helppo kokeilla ja välineet voi vuokrata Tahkosafareilta, SkiMacista tai Hill Ski Rentistä

 

Maastohiihto

Tahkolla on erinomainen ja hyvin hoidettu latuverkosto, lumisimpaan aikaan jopa 64 kilometriä. Ladut kiertävät metsä- ja järvimaisemissa, leveyttä riittää erinomaisesti vapaalle- ja perinteiselle tyylille. Koko päivän hiihtoretki saa mukavan lisän taukopaikoista sillä vaihtoehtoja löytyy mainiosti reitin varrelta.

Ammattilaisten huoltamat maastohiihtovälineet voi vuokrata SkiMacistä

 

Moottorikelkkailu

Moottorikelkkailu on yksi moottoriurheilun talvisista suosikkiharrastuksista. Tahkolla on tarjolla safaripaketteja tai vuokrakelkkoja omatoimiseen kelkkailuun.

Suosituin reitti lähtee Rautavaaralle päin josta pääsee etenemään aina pohjoisille reiteille Kainuuseen päin.

Tahkon rinnealueen ympärikiertävällä reitillä pääsee kokemaan vaativampaa korkeuseroa, samalla nauttien kauniista mäkisistä maisemista. Reittien varrelta pääsee poikkeamaan kahville tai ruokailemaan vaikkapa tunnelmallisessa Pehkubaarissa tai Aholansaaressa.

Moottorikelkan vuokrausta ja safareita voi tiedustella Tahkosafareilta tai Villi Pohjolalta

 

Talviretkeily

Tahkon upeissa maisemissa voi patikoida ja retkeillä ympäri vuoden mutta talvisessa metsässä on taikaa. Sykähdyttävien retkeilyreittien varsilta löytyy upeita kota- ja levähdyspaikkoja, näköalaravintoloita sekä Tahkon näköalatorni

 

Sisäaktiviteetit

Aktiviteettia löytyy myös sisätiloista pakkasilta piilossa. Koko perheelle tekemistä tarjoavat mm. Tahko Spa, Supercorner sekä keilahalli.

 

Kysy lisää vinkkejä vastaanotostamme, autamme mielellämme.