Mitä pidät Sokos Hotels -sivustosta? Jätä palautetta tästä!
Etusivu

Hae varaus

Tervetuloa. Suunnitteletko matkaa?

Paikka ja aika

  Matkustajat ja huoneet

  Kanta-asiakkuus ja etuhinnat

  Ajankohtaisia aiheita

  Parhaat kesälomavinkit

  Suomessa riittää nähtävää ja koettavaa joka makuun, samoin Virossa! Tutustu vinkkeihin ja varaa kesäloma jopa 25% edullisemmin S-Etukortilla.

  Sokos Hotels palkitsi vuoden parhaat

  Viime vuosi oli onnistunut. Asiakastyytyväisyys nousi huippulukemiin ja henkilöstötyytyväisyys oli erinomaisella tasolla. Vuoden 2023 onnistuneimpia sokoshotellilaisia palkittiin Matkailukaupan päivillä Kuopiossa.

  Onnellisuus kuuluu kaikille

  Kansainvälistä Onnellisuuden päivää vietetään 20.3. 50-vuotias Sokos Hotels onnellistaa juhlavuotensa ja Onnellisuuden päivän kunniaksi yhdessä Pelastakaa lapset -järjestön kanssa 50 pienituloista lapsiperhettä kutsumalla heidät hotellilomalle. Hyvää Onnellisuuden päivää!

  Sokos Hotels viettää 50 v -juhlavuottaan

  Pitkän ja yhä vahvasti jatkuvan matkan ovat mahdollistaneet vieraamme ja henkilökuntamme. Haluammekin koko juhlavuoden ajan nostaa esiin heidät, jotka ovat 50 toimintavuotta mahdollistaneet. Koko vuoden kantava teema onkin ”Vieraat tekevät juhlan”.

  Ilahduta hotellilahjakortilla

  Anna hotelliloma lahjaksi valmistuneelle, hääparille tai muuta merkkipäivään viettävälle. Tämä aineeton lahja ilahduttaa varmasti ja on vastuullinen valinta. Sinä valitset lahjakortin ja lahjansaaja valitsee Sokos Hotellin, jossa haluaa nauttia. Valittavanasi on kaksi erilaista lahjakorttia.

  S-Card

  Työmatkustaja, haluatko nauttia työmatkoistasi enemmän? Liity S-Card-kanta-asiakkaaksi. S-Card on työmatkustajille suunnattu kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa sujuvaa asiointia sekä runsaasti etuja. Kanta-asiakkuuttasi voit hyödyntää S-ryhmän hotelleissa, ravintoloissa ja kokouspaikoissa.

  Tehtävänä onnellistaminen

  Kun olet 50 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista hotelliketjuista, olet kohdannut melkoisen määrän ihmisiä. Kokemus on osoittanut, että jokainen vieras on erilainen. Palvelumme on siksi henkilökohtaista ja jokainen vieraamme on aina etusijalla. Tavoitteemme on olla vastuullisuuden edelläkävijä. Suomalaisten silmissä olemmekin toimialamme vastuullisin brändi. Vastuullisuuden lisäksi sydämellinen missiomme, onnellistaminen, on tarjota puitteet monipuolisille muistoille seikkailuista oleskeluun ja työmatkoista elämän tärkeimpiin juhliin. Tulet rakastumaan hotelleihimme yhä uudelleen ja uudelleen.

  Luotetuin Merkki 2023 - Valitut Palat - Suomen Luotetuin HotelliketjuAlan johtaja 2023 - Sustainable brand indexBrändien arvostus - Suomen arvostetuin 2022Voittaja 2022 - The World Branding Awards - Vuoden Brändi

  Yksilöllinen monille

  Ihmiset ovat erilaisia ja jokaisella on erilaisia tarpeita. Eri ihmiset etsivät erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme luoneet neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.

  ORIGINAL

  Aito ja alkuperäinen

  Joskus reissussa on rentouttavinta, kun tietää mitä odottaa. Original-hotellit ovat joukko sydämellisimpiä hotelleja Rovaniemeltä Helsinkiin ja Tallinnaan saakka.

  BREAK

  Aikaa ja energiaa

  Yhdelle Break tarkoittaa poreallasta, toiselle hyppimistä rinteessä, kolmannelle ensin kokous ja sitten ravintolaan. Jokainen Break on enemmän kuin vain hotelli.

  SOLO

  Yksilöllinen ja tyylikäs

  Jokainen Solo on uniikki. Se, mikä niitä yhdistää, on design, hemmottelevat yksityiskohdat, makunautinnot sekä tinkimätön palvelu. Solo-hotelli on ainoa laatuaan.

  HEYMO

  Helppo ja nopea

  Panostamme ainoastaan siihen, mitä kaupungilta ei löydy, sänkyihin. Ihanat sängyt ja palvelevat fixerit tekevät Heymon. Heymossa maksat vain siitä mitä tarvitset.