Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

En vänlig och inspirerande plats för människor att mötas på.

Original Sokos Hotel Royal Vaasa är beläget i centrum av Vasa intill en vacker esplanad. Vasa är en smidig, kompakt stad där det allt finns på promenadavstånd. Vår vänliga personal guidar dig till de finaste naturupplevelserna, en promenad i skogen, en vandring längs en havsstrand eller den perfekta löprundan. Utforska gärna stadens idylliska butiker och charmiga caféer. Vasa är en levnadsglad stad som erbjuder energi i många former.

När hungern slår till hjälper bara mat, drycken släcker törsten! Royal Vaasas mångsidiga restaurangutbud erbjuder en utmärkt miljö för såväl vardag som fest. Vik in på restaurang Wazaca för meksikansk streetfood, gör en avstickare till irländska pub O´Malley´s och njut av en lokal öl eller njut av Frans & Nicoles livsglada bistrostämning. Beställningsrestaurang Central har varit scenen för tusentals fester och middagar allt sedan år 1941.I restaurang Central inleder du dagen med en riklig frukostbuffé. 

Välkommen till Original Sokos Hotel Royal Vaasa!

location
Hovioikeudenpuistikko 18 65100, Vasa
Hovioikeudenpuistikko 18
65100, Vasa
parking
puhelin
+358 20 1234 619 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 10 784 0049

Kundrespons

Fantastiskt läge! Bra att det låg centralt, men det var ändå världigt tyst. Bra att man fick låna cyklar gratis. Kul med bad och bastu på hotellet.

Hotellet ligger centralt, trevlig och hjälsam personal, artiga. Det var hett ute men svalt och skönt inne, Frukosten var mycket god och mättande i en trevlig och rymlig lokal, mycket folk men ändå lugnt. Sängen var skkön att sova somna omedelbart, duschen lagom varm, vattnekokare med olika pulver uppskattades mycket.

Bra läge när man kommer med färjan från Umeå , centralt nära stort köpcentrun. Parkering i garage mycket bra service när vi kom på natten. Bra sängar vattenkokare på rummet. Toppen Frukost en av det bästa vi provat .