Hem

Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

content-page-hero-image

Möten och evenemang

Trivsamma mötes- och festutrymmen i Royal!

Hos oss kan ni arrangerar större och mindre möten och fester, för att inte glömma bastukvällar. Välj antingen ett färdigt paket eller låt oss skräddarsy ett evenemang för just era behov.

Haapa

Privat bastu belägen på hotellets tak, på Huippu – Panoramic Sauna & Pool, vars vyer bländar och förvånar även den blygsamma Vasabon! Det ljusa utrymmet har allt du behöver – lounger, mötesrum, bastu med utsikt och två privata inglasade terrasser. Lämplig för möten och bastuevenemang för upp till 20-30 personer. Under ditt besök står den tropiskt varma poolen och tjänsterna från vår bastuvärd till ditt förfogande.

Hehku och Vihta

På hotellets tak. Lämplig för bastuevenemang för mindre än 10 personer och mer avslappnade mindre möten. Under ditt besök står den tropiskt varma poolen och tjänsterna från vår bastuvärd till ditt förfogande.

Aurora

Royals största konferensrum, ligger intill all restaurangservice. Utrymmets anpassningsförmåga möter även de mest krävande behoven och den tekniska utrustningen i utrymmet lämnar ingen kall. Lokalen kan användas för många olika ändamål, såsom frukostinformationstillfällen, utställningar och fester av olika slag. I klassform kan utrymmet rymma max. 72 personer, i teaterform upp till 120 personer.

Filmi

Mötesrummet, som erbjuder atmosfären av en biograf, med sina plyschiga fåtöljer, erbjuder en minnesvärd upplevelse. Den utmärkta bildkvaliteten och ljudåtergivningen gör att ditt evenemang kan göra lite mer än ett vanligt mötesutrymme - använd det vid kick-off-event, mediaevenemang, lanseringar eller programmatiska evenemang. Hybridevenemang är också möjliga. Fråga om individuell implementering för ditt evenemang från vår försäljningstjänst.

Trattorias kabinett

Kabinetten som är ansluten till lobbyn och huvudrestaurangen Trattoria på på första våningen är lämpligt för både mötesbruk och privata måltider, kabinetten rymmer 12 personer i diplomatformat.

Onni

Onni-utrymmet är något utöver det vanliga! Detta "kreativa rum" fyllt av dagsljus är utrustat med nyaste tekniken och planerat för att öppnar sinnena, med bl.a. ljussättning, funktionella möbler och val av material. Utrymmet fungerar bra även till mer avslappnade tillställningar, socialisera i soffgrupperna eller spela borsdfotboll!

Solar

En vacker dag fylls vårt mötesrum Solar med solstrålar och ger sina gäster energi. Mötesrum utrustade med naturligt ljus är särskilt populära, eftersom de skapar en trevlig och inspirerande miljö där deltagarna kan koncentrera sig bättre och hålla sig pigga och fräscha.

Tuuli

En vacker dag fylls vårt mötesrum Tuuli med solstrålar och ger sina gäster energi. Mötesrum utrustade med naturligt ljus är särskilt populära, eftersom de skapar en trevlig och inspirerande miljö där deltagarna kan koncentrera sig bättre och hålla sig pigga och fräscha.

Valo working loung

Oavsett om du behöver ett privat utrymme för en brainstorming, ett möte i ledningsgruppen eller bara ett snabbt möte för upp till 12 personer, är Valo din lösning.

Boka online!

För mer information:

Försäljningstjänsten vid Original Sokos Hotel Royal Vasa, tfn +358 20 780 8860, sales.vaasa@sok.fi. Försäljningstjänsten är öppen på vardagar från 8:00 till 16:00. Priset för samtal >>