Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

Restaurangerna på Original Sokos Hote Royal

På Original Sokos Hotel Royal kan du hitta ett varierat utbud av restauranger under ett och samma tak!

Trattoria Puistikko

Atmosfären i Trattoria Puistikko, belägen invid Hovrättsesplanaden, är lockande och smakerna och atmosfären minnesvärda. "Esplanadens grönskande och pulserande atmosfär, som är viktig för Vasa-borna, är precis rätt läge för en italienskinspirerad restaurang där man kan roa sig länge – i ett stort och glatt sällskap

Trattoria Puistikkos meny består av ett läckert urval av pastarätter, pizza, skickligt tillredda grillrätter, generösa risottoportioner och krispiga sallader. Köket fylls av doften av råvaror kända från det italienska köket – tomater, vitlök, salvia och olika ostar. Menyn kompletteras med ett högklassigt vinsortiment från den gamla kontinenten.

Bekanta dig med menyn och öppethållningstiderna i Raflaamo!

BABISTA

Glöm snabbmat och pappersförpackningar, nu ges kebaben, med sin tusenåriga tradition, det värde den förtjänar!

Förutom förstklassiga kebab-rätter och ett noga utvalt urval av öl och viner lockar restaurangens vackra kärl och mysiga stämning dig att stanna i Babista längre än på de kebabställen du tidigare har besökt.

"Vi serverar kebab som lagats med passion och stolthet. Vi grillar våra spett så att de är saftiga och fylliga, vårt kött är förstklassigt, våra grönsaker och örter är färska och de såser vi tillreder innehåller otaliga smaker".

Bekanta dig med menyn och öppethållningstiderna i Raflaamo!

Restaurang Royal

Den färgglada och ljusa Restaurant Royal fungerar både som hotellets trivsamma frukostrestaurang och husets mångsidiga beställningsrestaurang. När solen går upp serveras en energigivande frukost, under dagen är det möteslunchernas tur. På kvällarna dukar Restaurant Royal upp till härliga middagar och avslappnade kvällar i enlighet med husets långa kulinariska tradition.

Loungen framför Restaurant Royal är husets dynamiska hjärta dygnet runt, inrett med soff- och bordsgrupper. En plats där kollegor samlas, där man tar en drink inför kvällen, träffar bekanta, avnjuter en bit mat eller jobbar på distans. De stora fönstren mot staden låter gästen både se och synas.

Läs mer om Royals frukost här

Shop

Shoppen i receptionen är öppen dygnet, det finns bl.a. drinkar och snacks till salu. Vi säljer även tidlösa minnessaker till praktiska artiklar för daglig användning.

Försäljningsservice Original Sokos Hotel Royal Vasa, tel +358 (0) 207808860, sales.royalvaasa@sokoshotels.fi.
Försäljningstjänsten är öppen på vardagar från 8:00 till 16:00. Pris för samtal >>