Menu
Vaakuna Cowork Lounge
Vaakuna Cowork Lounge

Work @ Vaakuna

Du vet väl att du är välkommen att jobba hos oss, även om du inte övernattar på hotellet? I våra förnyade lokaler jobbar du smidigt på distans. Bistro Frans & Rose har ett cowork-område med inbjudande soffgrupper där det också finns eluttag, och vi erbjuder gratis wlan-uppkoppling i hela hotellet. Du kan jobba i en avkopplande miljö antingen självständigt eller tillsammans med en liten arbetsgrupp.

Du får en optimal start på arbetsdagen genom att avnjuta en läcker hotellfrukost. I Shop i receptionen säljs uppfriskande drycker och små tilltugg dygnet runt och under bistrons öppettider får du även rejälare måltider. 

Du kan ta en paus med stretchning i hotellets gym, till exempel med en gymstick, eller stimulera hjärnan vid spelväggen iWall. 

Cowork-utrymmena är tillgängliga för dig gratis och utan bokning. Om du behöver kunna jobba mer ostört kan du boka ett mötesrum eller ett hotellrum för en dag. Bokningar i förväg vardagar klockan 8–17 via vår försäljningstjänst sales.kymenseutu@sok.fi eller 010 783 9100. Bokningar för samma dag kan du göra direkt i hotellreceptionen. 
 

VÄLKOMMEN ATT JOBBA HOS OSS!