Menu
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone Sanna Paloniemi
Hotellchef Sanna Paloniemi

Våra nyckelpersoner presenterar sig - Hotellchef Sanna Paloniemi

Vem är jag?

Jag heter Sanna Paloniemi, är infödd Åbobo, mamma till en liten dotter och en son, fru och lycklig ägare till två hundar och ett egnahemshus. Jag är hotellchef på Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone som renoveras och öppnar i fantastisk ny skepnad i februari 2019.

Vad är min passion på jobbet och/eller fritiden?

Min passion på jobbet är att ge individuell, personlig kundservice och att vi har en glad och positiv sammanhållning bland medarbetarna! På fritiden deltar jag i olika gruppmotionsformer, och dans är den jag gillar allra bäst! Jag gillar också musik, filmer, att baka och att umgås med barnen.

Mitt motto är ... 

Le och hela världen ler mot dig!

Vart skulle jag åka om jag skulle åka på en resa om en vecka?

Oj, om jag skulle få en sådan chans skulle jag absolut åka med familjen till ett varmt ställe, där solen skiner, badvattnet är varmt och stämningen är avslappnad och trevlig. Samvaro med nära och kära utan någon som helst stress.

Denna upplevelse som gäst på ett hotell eller en restaurang har blivit ett oförglömligt minne ...
Jag kommer inte på någon enskild stor händelse, men jag tycker att det är de små detaljerna som gör de bästa upplevelserna; att jag har känt mig välkommen och betydelsefull. En trevlig detalj kommer jag ihåg nyligen från en restaurang. I stället för en vanlig skylt med texten "Reserverat" hade restaurangpersonalen varit kreativ och ställt fram en vacker skylt med texten "Välkommen Sanna". Dessutom fick jag genuin, vänlig och hänsynsfull service och maten var jättegod, så den upplevelsen kommer jag nog ihåg som ett positivt minne.

Överraskande upplevelser i hjärtat av Åbo,

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistogatan 2, Åbo