Tillfälliga ändringar i S-Card-stamkundsprogrammet

Tillfälliga ändringar i S-Card-stamkundsprogrammet

Läget i Finland och resten av världen förändras snabbt nu på grund av coronaviruset. Vi har redan gjort några tillfälliga ändringar i reglerna för S-Card-stamkundsprogrammet på grund av den rådande situationen. Vi vill garantera dig möjlighet att samla och utnyttja S-Card-förmåner på ett flexibelt sätt även i framtiden.
 
  • Vi förlänger giltighetstiden för din giltiga medlemsperiod med tre månader i april. Det nya slutdatumet för ditt medlemskap uppdateras automatiskt i dina uppgifter inom kort. Vi skickar inte ett nytt kort utan ditt nuvarande kort fungerar som normalt till slutet av den nya giltighetstiden. 
  • Vi förlänger giltighetstiden för dina S-poäng som går ut 3.4 – 3.8.2020 till och med 3.9.2020. 
  • Vi förlänger giltighetstiden för dina måltidsförmåner som går ut 21.3. – 2.9.2020 till och med 3.9.2020. Den nya giltighetstiden uppdateras inom de närmaste veckorna automatiskt i både Mitt S-Card-webbtjänsten och Sokos Hotels-appen.
  • Du kan flexibelt flytta bonusnattbokningar som du betalat i förväg till en annan tidpunkt på samma hotell. Om din vistelse kommer att inträffa senast 31 May 2020 och du inte har möjlighet att flytta din bonusnat bokning betalar vi tillbaka de S-poäng som du har betalat i förväg. Ändringar i redan betalade bonusnätter kan du göra genom att kontakta hotellet direkt. 
Vi fortsätter att följa hur situationen utvecklas och kontrollerar vilken inverkan den har på S-Card-stamkundsprogrammet. Öppettiderna för våra hotell finns på Sokoshotels.fi.  Läs mer av take away -tjänsten på våra restauranger här. Vi hoppas att vi får se dig på våra hotell snart igen!