Tillfälliga ändringar i S-Card-stamkundsprogrammet

Tillfälliga ändringar i S-Card-stamkundsprogrammet

Läget i Finland och resten av världen förändras snabbt nu på grund av coronaviruset. Vi har redan gjort några tillfälliga ändringar i reglerna för S-Card-stamkundsprogrammet på grund av den rådande situationen. Vi vill garantera dig möjlighet att samla och utnyttja S-Card-förmåner på ett flexibelt sätt även i framtiden.
 
  • Vi förlänger giltighetstiden för din giltiga medlemsperiod med tre månader i april. Det nya slutdatumet för ditt medlemskap uppdateras automatiskt i dina uppgifter inom kort. Vi skickar inte ett nytt kort utan ditt nuvarande kort fungerar som normalt till slutet av den nya giltighetstiden. 
  • Vi förlänger giltighetstiden för dina S-poäng som går ut 3.4 – 3.8.2020 till och med 3.9.2020. 
  • Vi förlänger giltighetstiden för dina måltidsförmåner som går ut 21.3. – 2.9.2020 till och med 3.9.2020. Den nya giltighetstiden uppdateras inom de närmaste veckorna automatiskt i både Mitt S-Card-webbtjänsten och Sokos Hotels-appen.
Vi fortsätter att följa hur situationen utvecklas och kontrollerar vilken inverkan den har på S-Card-stamkundsprogrammet. Öppettiderna för våra hotell finns på Sokoshotels.fi.  Läs mer av take away -tjänsten på våra restauranger här. Vi hoppas att vi får se dig på våra hotell snart igen!