Menu

Sokos Hotels – Nordens bästa hotellkedja

26.3.2020
 
Nordic Business Travel Awards-galan annullerades på grund av coronaviruset, men vinnarna av den årliga undersökningen tillkännagavs även i år. Sokos Hotels utnämndes till den bästa hotellkedjan bland de nordiska resetjänstleverantörerna.
 
Galan som planerats gå av stapeln i Stockholm den 20.3. måste i år annulleras, men man hann genomföra studien och som resultat valde affärsresenärerna Sokos Hotels till Nordens bästa hotellkedja 2020.
 
– Vårt säljteam har gjort otroligt kommersiellt försäljningsarbete till köparna inom företags-, konferens-, evenemangs- och fritidsresebranscherna. Personalen på våra hotell har konsekvent gjort våra kunder lyckliga på många olika sätt. Belöningen har bestått av Sokos Hotels-kedjans ständigt växande kundnöjdhetssiffror. Följden av detta syns nu i omröstningen, konstaterar en nöjd Petri Isomäki, Vice President Sales, SOK Styrenheten för rese-, hotell-och restaurangbranschen.
 
Affärsresenärernas kundservice har nyligen utvecklats med bland annat lanseringen av Sokos Hotels mobilapplikation. Med hjälp av den kan du hantera din kundinformation, sköta din incheckning och utcheckning, betala din hotellräkning och få information om Sokos Hotels-kedjans tjänster.
 
Vid den årliga Business Travel Awards-galan väljs de bästa aktörerna inom olika kategorier. Inköpsmedlemmarna inom affärsreseföreningarna i Danmark, Norge, Sverige och Finland deltar i en undersökning genomförd av analysinstitutet Nordic Bench, på basen av vilken Nordic Business Travel Awards-resultaten tillkännages.