Menu
Övernattning för rörelsehindrade gäster på Sokos Hotellen

Övernattning för rörelsehindrade gäster på Sokos Hotellen

Sokos Hotellen har också rum som är planerade för personer med funktionsnedsättning. Där har särskild uppmärksamhet fästs vid hinderfrihet och att gästen ska kunna röra sig med hjälpmedel, till exempel rullstol, i rummet. På webbplatsen www.sokoshotels.fi anges hur många specialrum respektive hotell har.

 

"Så, vad var det som var så speciellt med rummet för personer med funktionsnedsättning på Original Sokos Hotel Vaakuna i Kouvola? Allt. För det första entrén, som naturligtvis var det första man stötte på och som också ledde till badrummet. Det fanns ett jättebra toalettbord och en spegel som man räcktes bra till också med rullstol. Badrummet var tillräckligt stort för att man skulle ha rum att vända sig. Vanlig dusch och duschstol, ett praktiskt handfat. Toalettstolen var tillräckligt hög och ovanpå den fanns dessutom en separat insats som man enkelt kunde ta bort vid behov.

Det är jättebra att det står i hotellpresentationerna på Sokos Hotellens förnyade webbplats hur många rum för personer med funktionsnedsättning varje hotell har. Det är viktig information."


- Sanna Kalmari, bloggen Palmuasema, 2014

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.