Original Sokos Hotel Vaakuna Helsingfors förnyas
Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingfors förnyas

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingfors förnyas

Restaurangvärlden och möteslokalerna på tionde våningen förnyas

Restaurangen samt mötes- och bastulokalerna på översta våningen i Original Sokos Hotel Vaakuna är stängda på grund av renoveringen. Restaurangen samt mötes- och bastulokalerna öppnas med ett nytt utseende hösten 2020.  På grund av renoveringen är rum med balkong och kundbastur ur bruk. Restaurang Casa Largo betjänar hotellkunder under renoveringen.
 

Frukost sommaren 2020

På grund av renoveringen av restaurangen erbjuder vi frukost som take-away i anslutning till receptionen. Vi erbjuder sandwichar, yoghurt, mellanmålsbars, frukt, saft, smoothies, färska croissanter från bageri Kannisto och kaffe/te. Urvalet kan variera. Vi beaktar specialdieter – meddela oss om eventuella specialdieter senast i samband med ankomsten.
 
Du kan även ta med dig din frukost! Snappa åt dig en take-away-frukost från receptionen och sätt dig i en park i närheten för att njuta av den.
 

Inkörningen till P-Eliel har förändrats

S-market Sokos förnyas. Sokos gångpassage är stängd från och med må 1.6.2020. Närmaste gångpassage finns i hörnet av Postgatan. Ingång till parkeringsgrottan sker via Stationsplatsen 1 kl. 06–24, utkörning 24 h. Tölöviksgatan 1, in- och utkörning 24 h. 
 
Renoveringsarbetet av vårt hotell utförs vardagar ca kl. 9–17. Vi meddelar separat om eventuella arbeten som medför buller. Vi beklagar eventuella olägenheter som orsakas av renoveringen. Vår personal hälsar er hjärtligt välkomna till Vaakuna!