Menu
Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä

Original Sokos Hotel Alexandra har inlett samarbete med Hope ry i Jyväskylä

Tillsammans för en bra vardag 

 

Vi har glädjen att berätta att vi har fått en mycket efterlängtad, ny samarbetspartner inom ansvarstagande. Vi har inlett samarbete med organisationen Hope ry i Jyväskylä. Vårt sätt att hjälpa är att glädja familjer i Jyväskylä med presentkort. En familj får slå sig ned vid Original Sokos Hotel Alexandras färdigt dukade, mångsidiga frukostbord. En annan får fira sommarlovet genom att bo en natt på hotellet och koppla av och glömma vardagsbekymren för en stund. Vi alla vet hur viktigt det är med familjetid och gemensamma aktiviteter med familjen. 

Presentkorten skickas anonyma från oss till Hope ry som delar ut dem. 

 

Leena Lehosmaa, hotellchef på Alexandra, är mycket glad över detta samarbete: "För oss är det en stor ära att få vara delaktiga i Hope ry:s arbete och erbjuda hotellupplevelser i form av frukost och övernattning till mindre bemedlade familjer. Samtidigt får vi presentera vårt hotell och våra tjänster – i den för tillfället så populära närturismens anda."

 

Hope ry är en organisation som verkar på frivillig basis och som genom sin verksamhet vill främja en konkret omsorgskultur i vårt samhälle. Via organisationen är det möjligt att dela ut konkreta kläd- och varugåvor till mindre bemedlade familjer och familjer i kris samt understödja hobby- och fritidsverksamhet för barn och unga. Organisationen bedriver verksamhet på ett tjugotal orter. 

 

Även vi på Alexandra vill främja omsorgskulturen i vår omgivning genom konkreta gärningar. Därför har vi inlett detta samarbete.