take away kotiinkuljetus kokkola amarillo

Karleby Amarillos hemleverans och Take Away

KÄRA VÄNNER!

Karleby Amarillo betjänar sina kunder genom hemleverans, Take Away samt rumsservice för gästerna på Original Sokos Hotel Kaarle. Tjänsterna är tillgängliga dagligen från kl. 12 till 19, bokningar tas emot senast kl. 18:30 på tel. 020 780 8911. Beställningar på Whatsapp eller textmeddelande på nummer 050 4186 239.

OBS! Från den 6.4.2020 tar vi emot beställningar på vardagar kl. 9-18.30 samt på helger och heldagar 11-18.30. Vi kör hemleveranser samt sköter rumsservice och betjänar med take away vardagar kl. 11-19 och helger samt helgdagar kl. 12-19. Även om hotellet är stängt under påsken så betjänar Amarillo med take away och hemleverans.

Vårt kök har utformat en meny som är giltig tills vidare. På menyn hittar du ett urval av Amarillos älskade quesadillas, hamburgare och from the grill-portioner. Som nyhet på menyn finns nu även delikata pizzor med valfria fyllningar. På menyn finns också barnportioner och alkoholfria förfriskningar. Vänligen nämn eventuella specialdieter när du beställer.

Vi tar god hand om hygien i vår enhet och i varje skede av beställningen. Vi kommer att desinficera betalningsterminalen vi använder för hemleverans efter varje transaktion. Vår personal berättar gärna mer om våra tillvägagångssätt.

HEMLEVERANS
Du kan beställa mat direkt hem eller till din arbetsplats. Vi levererar måltider inom 7 km radie gratis när minimi beställningsbeloppet överstiger 20€.
Om beloppet är mindre än 20€ debiterar vi 5€ för hemleveransen.
Vi erbjuder inte hemleverans om distansen överskrider 7 km från vår restaurang. För att kontrollera ditt avstånd till oss, ange Salutorget 4, Karleby.

Beroende på antalet beställningar vi får samtidigt är leveranstiden från beställnings tidpunkten cirka 60-75 minuter.

Hemleveransen betalas vid leverans av produkterna med ett betalningskort. Vi accepterar inte kontanter. De levererade portionerna berättigar till S-Bonus.

TAKE AWAY
Du kan ringa oss göra din beställning och hämta den från vår ytterdörr, eller så kommer vi gärna till er bil med beställningen.
Take Away beställningen betalas med betalningskort i samband med upphämtning. Vi accepterar inte kontanter. Take Away-portionerna berättigar till S-Bonus.

RUMSSERVICE

Du kan ringa oss och göra din beställning och vi levererar den avgiftsfritt till ditt rum. Vi överför saldot på din beställning till rumsräkningen och du kan betala den vid utcheckningen. Som rumsservice levererar vi också förfriskningar och andra drycker du beställer. Vänligen informera restaurangen vid beställning om eventuella förmånskort som kan berättiga till rabatt. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar.

MENYN HITTAR DU HÄR

Vänligen meddela eventuella specialdieter i samband med beställningen.