Menu

Joki flyter bredvid hotellet

Original Sokos Hotel Kupittaa är det första hotellet i Kupittaa stadsdelen. Företag, universitet samt högskolor, Finlands största stadspark, en äventyrspark och idrottsanläggningar finns i Kupittaa. Hotellbesökare kan också använda Joki besöks- och innovationscenter som de kan hitta i närheten av hotellet.

Med 1400 m2 stora lokaler i tre våningar har man möjlighet att organisera olika evenemang, från stora konferenser till välgörenhetsevenemang, verkstäder och produktlanseringar. Joki är lämplig för olika slags evenemang för upp till 1000 gäster. Du kan boka hela byggnaden eller en del av lokalerna på ett flexibelt sätt allt efter dina evenemangs behov. Allt detta ligger precis runt hörnet från Original Sokos Hotel Kupittaa.

Täckande 1 800 kvadratmeter är Joki besökare- och innovationscenter designad av Arosuo Architects, vars idé för centret vann tävlingen arrangerades för arkitekter 2015. Ingången till Joki, som ligger på gården mellan BioCity, DataCity, ICT-City och ElectroCity, ligger på Lemminkäisenkatu, där den förbinder DataCity med BioCity.

https://www.vierailukeskusjoki.fi/fi

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.