Menu

Inspirerande möten på hotell Torni i Tammerfors

Luova huone, Visio Klubi och Moro Sky Bar i Solo Sokos Hotel Torni Tampere, bjuder på en inspirerande inramning och fantastiska vyer som blir pricken över i:et för en lyckad tillställning.

 

Luova huone Puisto erbjuder en personlig miljö för idérika möten. Lokalen kan enkelt anpassas till olika evenemang och passar utmärkt för till exempel workshopar. Mångsidiga sittgrupper och ett justerbart konferensbord stödjer rörelse och välbefinnande. Väggarna i den unika miljön föreställer det grönskande Pynike, golvet består av konstgräs och på whiteboardväggen kan man låta kreativiteten blomstra. Till Puisto kan man beställa ett picknickmötespaket. Lokalen passar för evenemang för 20 personer.

 

Visio Klubi på hotellets 17:e våning erbjuder en plats där man kan jobba och samtidigt njuta av en inspirerande utsikt. De olika arbetsstationerna och soffgrupperna kan anpassas till både små möten och större samlingar. I Visio Klubi kan man hämta idéer ur de mest berömda Tammerforsförfattarnas produktion: i lokalens unika bibliotek finns verk av bl.a. Väinö Linna och Juice Leskinen. Lokalen passar för evenemang för upp till 36 personer.

 

I Moro Sky Bar intas frukosten på toppen av Finlands högsta hotell. Frukosten passar även för stora grupper, och dagens viktigaste måltid avnjuts antingen inomhus, på innerterrassen under tak eller om vädret tillåter på den öppna uteterrassen. Frukostbuffén dukas upp vardagar kl. 7–10 vid bokning. Minimibokningen är 15 personer.

 

Läs mer om våra lokaler och ta kontakt.