Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Sök lediga rum

Ljust enkelrum. Alla rum är försedda med luftkonditionering, minibar, platt-TV, utrustning för strykning och praktisk arbetsyta. Rummen har utsikt mot gatan eller den lugna innergården.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Bekvämt rum för två personer med två enkelsängar. Alla rum är försedda med luftkonditionering, minibar, platt-TV, utrustning för strykning och praktisk arbetsyta. Rummen har utsikt mot gatan eller den lugna innergården.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Bekvämt rum för två personer med dubbelsäng. Alla rum är försedda med luftkonditionering, minibar, platt-TV, utrustning för strykning och praktisk arbetsyta. Rummen har utsikt mot gatan eller den lugna innergården.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Bekvämt rum för två personer med två enkelsängar. Alla rum är försedda med luftkonditionering, minibar, platt-TV, utrustning för strykning och praktisk arbetsyta. Rummen har fin utsikt mot gatan eller den lugna innergården. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Bekväma och rymliga Superior-rum med två enkelsängar. Alla rum är försedda med luftkonditionering, minibar, utrustning för strykning och praktisk arbetsyta. Rummen har dessutom vattenkokare, badrockar och badtofflor och fin utsikt mot gatan eller den lugna innergården. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng

Suite

Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

"En trivsam och rymlig svit med egen bastu. Sov gott i ett separat sovrum med bred dubbelsäng. De bekväma luftkonditionerade sviterna har minibar, strykjärn, goda arbetsutrymmen och möjlighet till extra säng. Rummen har dessutom vattenkokare, badrockar och tofflor. I rummen finns även separat toalett.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett trivsamt och rymligt Superior-rum med badkar, bred dubbelsäng och möjlighet till extra säng. De luftkonditionerade rummen har minibar, platt-tv, strykjärn och goda arbetsutrymmen. Rummen har dessutom vattenkokare, badrockar och badtofflor. Rummen har utsikt mot gatan.

SuperiorX King, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Bekvämt och mycket rymligt SuperiorX-rum med King Size-dubbelsäng. Alla rum är försedda med luftkonditionering, minibar, utrustning för strykning och praktisk arbetsyta. Rummen har dessutom vattenkokare, badrockar och tofflor. I rummen finns även separat toalett. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng