Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Överraskande upplevelser i hjärtat av Åbo 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone är ett elegant och livfullt boutiquehotell i centrum av Åbo. Byggnaden från 1920-talet har renoverats i modern stil. Seurahuones värdefulla fastighet byggdes 1928. Hela vårt hotell bär inredningsarkitekten Jaakko Puros signatur och präglas av det glada 20-talet. Varje rum är unikt till både storleken och inredningen. Din vistelse på vårt stämningsfulla hotell blir en upplevelse för alla sinnen.

Njut av hotellivet

Låt dig hänföras och hitta just ditt favoritrum. Koppla av och låt oss ta hand om dig med omsorg och omtanke. Njut av den unika stadskulturen i Åbo. Det härliga hotellivet. Smutta på ett glas bubbel. Ät någonting gott. Sjunk ner i ett lyxigt bubbelbad och somna i den mjuka Solo-sängen. Sätt dig ner till den bästa frukosten i Åbo med allehanda handgjorda produkter. 

Låt dig omslutas av Åbo

Hotellets väggar innesluter en del av stadens historia: Societetshuset i Åbo har ju betjänat gäster i närmare ett århundrade. Skeppsbyggare, affärsmän och stadens grädda har bjudits på unika upplevelser. Det har firats släktfester och gäster från hela världen har hänförts av hotellets unika atmosfär. En atmosfär fylld av varma vänskapsstunder och oförglömliga kärlekshistorier. Hos oss blir du en del av berättelsen om Åbo.

Upptäck intilliggande Saluhallen, gå på en kulinarisk promenad, beundra konstutbudet, besök en konsert ... De bästa inköpsställena, kaféerna och restaurangerna finns alldeles om hörnet från hotellet. Du har pärlorna i Åbo stadskultur vid dina fingerspetsar.

Låt oss förtjusa dig med spännande historier och överraska dig på varje besök.

Följ med i livet på ett boutiquehotell – hos oss är du speciell och unik. 

location
Humlegårdsgatan 2 20100, Åbo
Humlegårdsgatan 2
20100, Åbo
parking
puhelin
010 786 4000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min

Telekommunikation

Hos oss har du hela världen för dina fötter med ett klick. Håll kontakten och dela stunden med dina vänner eller avsluta dagens arbete. Du har tillgång till gratis trådlös internetuppkoppling i hela hotellet.

Kundrespons

"Bäst i Åbo. Sköna sängar, täcke och kuddar (3 olika). Lyxigt badrum, välplanerat rum. Allt fungerar perfekt."