Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Wiklund

Urbaani turkulainen kaupunkilaisuuden ytimessä

Original Sokos Hotel Wiklund on täysin uudenlainen hotellielämys. Sijainti Turun parhaalla paikalla kauppatorin laidalla tarjoaa kokonaisvaltaisen kaupunkiloman. Saman katon alta löydät runsaan ravintolatarjonnan, hemmottelevat hoidot, luovat ja innostavat kokoustilat sekä ostosmahdollisuudet.

Original Sokos Hotel Wiklund tarjoaa aitoja turkulaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla. Wiklund on kuin tehty sinulle, omaa aikaa arvostavalle työmatkustajalle, itsenäiselle elämästä nauttivalle citysinkulle, festareita kiertäville kaveriporukoille ja omatoimista lomaa viettäville lapsiperheille. 

Original Sokos Hotel Wiklund on paras kaveri Turus, sydämellinen, kiinnostava tapahtumarikasta elämää elävä.

Original Sokos Hotel Wiklund on myös vastuullinen hotellivalinta. Hotellilla on Green Key  ja Sustainable Travel Finland -ympäristömerkit.

 

location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
Eerikinkatu 11
20100, Turku
parking
puhelin
0107865000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Asiakaspalautteet

"Hotellin sijainti (paras mahdollinen), hyvin ystävälliset ja avuliaat vastaanottovirkailijat, mahtava kattoterassi/baari, runsas ja herkullinen aamiainen ja se seikka, että hyvin monenlaisia palveluita saatavilla saman katon alta."

"The stay was great, it was our first time visiting since it opened. We were both very pleasantly surprised when we saw that there was a fridge which customers could fill themselves with whatever they find in the store downstairs. I think other hotels should have the same concept, since it makes the stay a lot more comfortable."

"Erinomainen asiakaspalvelu ja hyvät ruuat. Wirran kokoustilat myös kivat, hauskaa kun löytyy vähän erikoisempia. Erityisplussa villasukista!"

 

 

"Kaikki meni hyvin. Ensimmäistä kertaa Sokos hotellissa koirani sai pedin, kulhon ja kunnolla hemmottelua.

Huonepalvelu aamiainen oli mahtava ja ruokaa oli paljon.<3"

Kiva hotelli, uudistetut huoneet, jotka olivat viihtyisät ja trendikkäät. Aulan ravintola tosi kiva. Sijainti hauska kauppakeskuksen yhteydessä ihan keskustassa ja ravintolatarjonta oli hyvä. Kiva henkilökunta!

Rentouttava miniloma takana. Iso kiitos ihanasta palvelusta! Turku on kaunis kaupunki! Tänne palaamme varmasti uudelleen.

Hotellin vastaanotossa todella ystävällistä ja hyvää palvelua, kiitos! Paras palvelu kaikista Sokos Hotelleista, joissa olen käynyt.

Huone oli ihanan tilava ja raikas – erityisplussaa toimivista pesutiloista. Siisti!

Huone siisti ja sopivan kokoinen. Aamupala hyvään aikaan ja varustettu hyvällä ruoalla ja iloisella henkilökunnalla.

 

"Erittäin hyvät järjestelyt toistamiseen. Neuvottelutilat ovat erittäin viihtyisät, tarjoilu on kaikin puolin monipuolista ja kattavaa ja palvelu on ystävällistä. Kaiken kukkuraksi joku henkilökunnasta sattui kuulemaan, että yhdellä osallistujalla oli syntymäpäivä  kyseisenä päivänä ja hän sai hotelliväeltä  vielä lahjan päivänsä kunniaksi! Iso suositus ja kiitos!"

 

Netistä poimittua

Kiinnostavia juttuja, blogeja ja mielipiteitä hotelliimme ja Turkuun liittyen - tutustu lisää:

Kesän kuumin kesäterassi by Janni Hussi

Turun ensimmäinen kattobaari, HS 24.5.2019

 

Testing Turku on blogi, jossa vierailevat kirjoittajat koeajavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Blogin isäntänä on alueellinen matkailuorganisaatio Visit Turku.
Lue tästä>>