Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

Nähtävyydet ja tekemistä

Original Sokos Hotel Wiklund Turku sijaitsee keskeisellä sijainnilla Turun kauppatorin laidalla. Hotellin ympärillä riittääkin siis paljon nähtävää!

Tämmösil ohjeil sääki pärjäs tääl meiä Turus!

Tääl Suame Turus o muutama juttu ku kannatta pittä miäles ni ei tuu sit semmossi hämmentymissi reissu aikan lainkka nii pal.

Ensinnäki, ku sää oles täl pual jokke, oleski tois pual jokke. Sit ku menes ton tois pual, ni oles täl pual. Tää o tärkkiä pittä miäles alust alkaen.

Meil tääl Turus vastuullisuus o ja tärkkiä, siks me pruukataaki kulkee fölil, föril tai fölläril. Niil pääsee kattoma vaik Turu upeut, Posankkaa. Se löytyyki tualt YO-kyläst. Äläkä unohra meiä hianoi muit kohtei, niiku jokirantaa, kauppahallia, tuomiokirkkoa tai Turunlinnaa. Funikulaari on kans hyvä kohre jos ei ol kiire. Lait vaa hyvät kenkät jalkka, voi ol et jourut itte kiipee sin mäe pääl.

Sit ku ruppee tekee miäl kaffet ja suuntaat toho meiä toril, ni vanhaan tuttuu törmätes muist vaa kyssyy: " Olek sääki viäl henkis?" Keskustelu syventyes pir miäles, et kysymyksee o hyvä sit vastat kysymyksel, kute: "joo vai?" tai "kui varte?" näil pääsee pitkäl, vaik ei ain iha ymmärtäs mist o kyse.

Kokeneemma Turus kävijä tunnistaa siit, et se ossaa kyssyy: " Ketä se ol?" tai "ketä sul soitti?" Tämmöttis ku puhut ei kettää ossaa sunkka epäil, et et ol Turust. (ja täält saat apuja, jos ei iha viäl turu murre luanaa)

Ehtopual ku tuut liasust takas tän meiä pytingil, ni huraut hissil ton meiä katol, siäl o meiä kattobaari Walo, siält näkee koko Turu ja samal voi nautiskel hyväst juamast. Toki jos nälkä yllättää, ni o meil toi ravintola Trattoriaki, siält saa niimpal maukast ruakka, et siäl kelpaa kyl poiket. Ruua jälkee o hyvä käyr maate meiä pehmosii lakanoihi ja aamusel Trattorias on tarjol aamiaine munkeines. Siält löytyy jos jonki näköst sorttii jokase makku.

Hotelli vastaaotto löytyy tost eka kerrokse aulast ja ne o tääl ain, et jos jottai jää miäle pääl, ni käy ihmees kysäsemäs, ne o tääl teit varte! Samal voit hörpät vaik kaffet ja pullaa meiä Coffee housesta ja pyynnöst voi kaffe sekka saar piäne plörö.

Äläkä säikährä jos kaik tilpehöörit ei ol fölis, täst huushollist löytyy meinaa kaik mitä voi reissu pääl tarvit, kosk meil palvelee myäs S-market Wiklundin herkku ja Sokokse tavaratalo. Eikä siin viäl likimainka kaik! Shoppailu lomas o hyvä pysähtyy lasillisel meiä Axel W viinibaarihi misä o terassi toril päi ja valikoimast varmast löytyy jokasel jottan. Nälä yllättäes Turu klassikko, Hesburger palvelee iha siin Axel W viäres. Autonki saat viäl tuattu ton meiä Europarkkii ja siäl se pysyy hyvi talles tänki viarailun, muist vaa kertto siit vastaaotos ennenkos ajas ulos.

Näil eväil sääki pärjäät läpi tämä Turu reissun! Eikä me sunkka pahaks pistet vaik meiä tykö tulsitte visiitil ussemminki!

Luannikast vierailu,

Wiklundin wäki