Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

content-page-hero-image

Ravintolat

Original Sokos Hotel Wiklund Turku tarjoaa majoittumisen lisäksi elämyksiä erilaisten makujen äärellä!

Original Sokos Hotel Wiklund Turku Kauppatorin laidalla on nimensä mukaisesti osa Turussa jo vuosikymmenten ajan tunnettua Wiklund-keskusta.
Saman katon alta löytyy palveluja moniin eri tarpeisiin ja nälän tai janon yllättäessä on varaa valita useammasta ravintolasta!

Pöytävaraukset ravintoloihin voi tehdä osoitteessa Raflaamo.fi

Trattoria Wiklund

Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian Italian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia.


Trattoria ja Trattoria Bar & parveke palvelevat Wiklundin 2. kerroksessa - Tervetuloa!

Aukioloajat ja ajankohtaiset tiedot löydät täältä>>

Coffee House Wiklund

Coffee House on mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi, ykkösvalinta päiväkahville ja rentoutumiselle viinilasin kera hyvän ystävän seurassa! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla.

Coffee House palvelee Wiklundin 1. kerroksessa - Tervetuloa!

Aukioloajat ja ajankohtaiset tiedot löydät täältä>>

BAR W

Bar W on enemmän kuin vain baari.

Se on kaupungin kutsuvin ja eläväisin, tunnelmallinen kohtaamispaikka. Päivään ja iltaan, arkeen ja viikonloppuun. Se inspiroi, rohkaisee ja välillä villitsee.

Wiklundin kulmassa, kaupunkilaisuuden ytimessä.

Aukioloajat ja ajankohtaiset tiedot löydät täältä>>

Walo Rooftop Bar

Walo on Turun ensimmäinen kattobaari, kaupungin parhailla näkymillä!

Nouse vihreään keitaaseen nauttimaan rennon tyylikkäästä fiiliksestä, iloisista ihmisistä ja pirteistä juomista. Ja kun aurinko laskee tai taivas salamoi, waloisa meno jatkuu sisätiloissa ympäri vuoden!

Walo Rooftop Bar sijaitsee Wiklundin 9. ja 10. kerroksessa. Käynti Coffee Housen viereisellä hissillä ja kohti korkeuksia! - Tervetuloa!

Aukioloajat ja ajankohtaiset tiedot löydät täältä>>

Hesburger Wiklund

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan sekä majoneeseistaan ja kastikkeistaan. Hesburgerin ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista ja se on monipuolista ja maukasta.

Hesburger Wiklund sijaitsee Wiklundin 1. kerroksessa - Tervetuloa!

Aukioloajat ja ajankohtaiset tiedot löydät täältä>>