Olavinlinna yksityistilaisuus juhlat häät kokoukset tapahtumat savonlinna, juhlatila Kokonainen ilta LInnanherrana tai Linnanrouvana

Vuokraa Linna omaksesi!

1670 € 

Tiesitkö, että voit vuokrata Olavinlinnan yksityiskäyttöön Kansallismuseon suljettua ovensa Linnan museovierailta? Näin kesäkauden ulkopuolella tämä tarkoittaa klo 16 alkaen iltamyöhään. Kesä -heinäkuussa Linnan valtaa Oopperat, mutta elokuussa kaikki arki-illat kello 18 jälkeen ovat mahdollisia myös.

Käytössäsi on Kuninkaansali, Kongressisali, Keskushalli, Kellotornin alakerta ja Linnantupa. On kyseessä sitten 50 -vuotisjuhlat, häät, yrityksen vuosijuhlat tai kaverin polttarit, niin Linna mukautuu yli 500 vuoden kokemuksella sulavasti erilaisten tapahtumien näyttämöksi.

Myyntipalvelumme räätälöi mielellään tapahtuman kanssasi. Ota reippaasti yhteyttä ja aloitetaan ikimuistoisen illan suunnittelu vaikka saman tein. Voimme halutessasi yhdistää iltaan jotain ohjelmaa kuten elävää musiikkia, tanssia, Pimeitä kierroksia, taikuria…  mahdollisuuksia on valtavasti!  Ruokailut, niin illallinen kuin mahdollinen yöruokailu, baarit ja muu juomatarjoilu onnistuu helposti myyntipalvelumme kautta. Linnan vuokrakulu on 1670€ (sis alv) / ilta, ravintolatarjoilujen minimikustannus on 5000€ (sis alv) / tilaisuus.

Tyylikäs tapa saapua Linnaan on höyrylaiva, jossa on aivan ainutlaatuinen tunnelma. Kansainvälisellä mittapuullakin mitattuna tämä on aivan uniikki yhdistelmä - höyrylaivalla keskiaikaiseen linnaan viettämään hilpeää iltaa!

 

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelusta 

p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.