Rovaniemi Vaakuna jätkänkynttilä ruska miniloma
Kategoriatunnus_Original
OSH Vaakuna jätkänkynttilä ruska

Viikonlopun miniloma omassa kaupungissa - taksi & majoitus samassa paketissa!

alk. 99 € 
/ 1-2 hh / vrk

Kaipaatko pientä hemmottelua ja irtiottoa arjesta, helposti ja nopeasti? Meillä onnistuu - samassa paketissa kyydit, majoitus ja herkullinen aamiainen!

Tarjoamme omistajille syksyn kunniaksi helpon viikonlopun minilomasen omassa kaupungissa. Tällä tarjoushinnalla saat taksikyydin kotiovelta hotelliin ja takaisin, majoituksen valitsemassasi huoneluokassa, ja tietenkin ihana buffet-aamiainen sisältyy hintaan. Kaikki keskustan kahvilat, shoppailupaikat ja ravintolat ovat aivan vieressä, ja vastaanotosta voit lainata vaikka polkupyörän kaupunkiseikkailua varten. Lue tarjouksen tarkemmat ehdot ja tiedot alta.

TÄRKEÄÄ: taksikuljetuksen varaus tapahtuu hotellin toimesta sovitun yhteistyökumppanin autoilla. Kuljetus hotellille tapahtuu yhdestä osoitteesta enintään 15 kilometrin säteellä hotellista. Paluukuljetus samoin yhteen osoitteeseen hotellista enintään 15 kilometrin säteellä. Taksikyydin ajankohdan sopimiseksi hotellin myyntipalvelusta otetaan yhteyttä viimeistään muutamaa päivää ennen majoitusajankohtaa.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Majoitushinta:
Alk. 99 € / 1 tai 2 hengen Standard-huone / vrk
Lisävuode 20 € / hlö / vrk. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä
 
Hintaan sisältyy:
  • 1 vuorokauden majoitus valitussa huoneluokassa
  • taksikuljetus yhdestä osoitteesta hotellille tulopäivänä ja takaisin lähtöpäivänä, enintään 15 km etäisyydellä hotellista
  • runsas noutopöytäaamiainen (saatavilla myös vaihtoehtoisesti aamiaispussi huoneeseen)
  • asiakassaunat iltaisin
 
Tarjoushinta hinta edellyttää S-Etukorttia, ja on tarkoitettu ainoastaan vapaa-ajan matkustukseen. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, ja tarjous koskee vain uusia varauksia. Tarjous voimassa viikonloppuisin 31.10.2020 saakka.
 
Näin varaat: varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi

Valitse haluamasi hotelli, ja täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi tarjoukselle on BTAKSILLA2020, ja tarjoushinnat tulevat esille koodia käyttämällä, mikäli erikoishintaisia huoneita on vielä jäljellä. Valitse huone sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut, varaus on vahvistettava luottokorttitiedoin. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Taksikyydin ajankohdan sopimiseksi hotellin myyntipalvelusta otetaan yhteyttä viimeistään muutamaa päivää ennen majoitusajankohtaa.

Näin varaat: varaukset hotellin myyntipalvelusta

Puhelimitse 020 123 4694 tai sähköpostilla vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi (ma - pe klo 08.00 - 17.00)

 

p.s. meillä majoittuessasi saat -15 %:n alennuskupongin uuteen Sokos-tavarataloon!

 

 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone