Kategoriatunnus_Original

Vietä koko perheen talviloma Original Sokos Hotel Presidentissä

Jopa -25 %  

Tule viettämään hauska talviloma lasten kanssa Original Sokos Hotel Presidentissä, Helsingin Kampissa. Talvinen Helsinki tarjoaa paljon erilaista tekemistä koko perheelle, olipa sää millainen hyvänsä. Lue vinkit talvitekemiseen ja varaa lomasi nyt!

Luonnontieteellinen museo

Original Sokos Hotel Presidentin vieressä sijaitseva Luonnontieteellinen museo on yksi Suomen suosituimmista museokohteista. Museossa on viisi pysyvää näyttelyä: Suomen luonto, Maailman luonto, Elämän historia, Luut kertovat ja Muutosta ilmassa. Lisäksi museolla on vaihtuvia näyttelyitä.

Avoinna tiistaista sunnuntaihin. Katso hinnat ja tarkemmat aukioloajat tästä!

Talvipuutarha

Vuonna 1893 avatussa Helsingin Talvipuutarhassa voit ihailla eksoottisia kasveja ja nauttia tropiikin tunnelmasta keskellä kylmintä talvea. Puutarha sijaitsee Olympiastadionin vieressä osoitteessa Hammarskjöldintie 1 A. Talvipuutarhaan ei ole pääsymaksua. Katso aukioloajat tästä!

Brahenkentän luistelurata

Brahenkentän tekojääkentällä on talvisin tarjolla yleisöluistelua maksutta. Kenttä on jaettu kahteen osaan: mailojen kanssa ja ilman mailoja luisteleville. Kentällä on kahvila, sekä kahvilan aukioloaikoina myös luistinten teroitusta ja luistinten, mailojen ja kypärien vuokrauspalvelua. Brahenkenttä sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 25 a. Katso aukioloajat tästä! 

Original Sokos Hotel Presidentti

 

Majoitus jopa -25 % päivän hinnasta (kirjautuneen asiakasomistajan hinta)

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa 
  • Monipuolisen ja maittavan buffetaamiaisen 
  • Asiakassaunojen ja uima-altaan käytön

Näin varaat:

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Näin varaat:

Varaa hotelliloma täältä!

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Presidentti

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.