Menu
Kategoriatunnus_Original
Mikkelin satama

Vastaanoton vinkit kesäkuulle

 

 

Moderni Tiedekeskus Muisti on auennut 4.6.2021.

Muisti kertoo sodan vaikutuksista yhteiskuntaan. Tämä on ehdoton vierailukohde kaikille, joita sotahistoria kiinnostaa ja erityisesti heille, joita se ei kiinnosta.  

 

Koko perheen suosikki Visulahti avaa jälleen ovensa 12.6.2021. Alueelta löytyy Dinosauria vesipuisto, Hyperdino - sisäleikkipuisto ja ikisuosikki Vahakabinetti. Liput VIsulahteen voit ostaa kätevästi Vaakunan vastaanotosta erikoishintaan. 

 

Linnanniemen keskiaikatapahtuma  järjestetään taas Ristiinassa 19.6.2021 klo 10 - 17. Tämä on todella mielenkiintoinen tapahtuma koko perheelle, tapahtumassa näet hevosia, trubaduureja, jousiammuntaa, taistelunäytöksiä, musiikkiesityksiä yms. Paikalla on keskiaikamarkkinat ja runsaasti teemaan sopivaa ruokaa. 

 

Maankuulu Mikkelin Tori sijaitsee korttelin päässä Vaakunasta. Suuntaa torille seuraamaan eteläsavolaista elämänmenoa ja nauttimaan torin antimista. Tänä kesänä torilta löydät mm. Jungle Juice Barin, Helle - kuplavohvelibaarin, Rullis - jätskikioskin ja Haapasalon Hatsapurileipomon hatsapurit. 

 

Kesäteatteriesitykset pyörähtävät käyntiin 23.6.2021. Tänä kesänä pääsemme seuraamaan Juha "Junnu" Vainion elämää näytelmässä Sellaista Elämä On. 

 

Naisvuoren Näkötorni on avattu 1.5.1912. Näkötorni ja sen juurella toimiva Cafe Naisvuori ovat Mikkelin tunnetuimpia maamerkkejä. Huikeat maisemat yli Mikkelin ja kaupungin parhaat vohvelit tekevät Naisvuoresta kesän ehdottoman vierailukohteen. Cafe Naisvuori on avoinna joka päivä. 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.