Menu

Upea Hobitti Turun Kaupunginteatterissa syksyllä 2021

alk. 74 € 
/hlö/vrk/2 hh

 

"Hobitti on seikkailu, jossa pieniltä eläviltä vaaditaan suurta rohkeutta. Ajat ovat kovat, kuten meilläkin täällä. Kuten tarinoissa sormus vetää puoleensa eikä päästä lumouksestaan, niin mekin haluamme avata teatterin ovet ja tarjota tämän tarinan. Se vaatii sisua, järjestelyjä, rohkeuttakin, mutta me teemme sen, koska tämä on intohimomme", sanoo ohjaaja Mikko Kouki. 

J. R. R. Tolienin luomaan saagaan perustuva kaiken ikäisiä kiehtovan fantasiaseikkailun ytimessä on vaelluksen aikana lujittuva ystävyys, joka valaa rohkeutta ympärilleen niin, että pieninkin voi nousta sankariksi. Pitää vaan uskaltautua ulos ovesta!

Lipunmyynti Hobittiin alkoi tiistaina 10.8. klo 12. Katsomoon myydään toistaiseksi vain rajoitettu määrä lippuja. Lisää lippuja vapautetaan myyntiin, mikäli tilanne sen sallii. Teatteriesitykset toteutetaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisohjeita noudattaen. Muutokset katsomojärjestelyissä ovat mahdollisia. Hobitin viralliset liput ovat myynnissä Turun Kaupunginteatterin ja Lippupisteen myyntikanavissa. Esityksen kesto n. 3h, sisältää yhden väliajan, ikäsuositus 11+.

LUE LISÄÄ & OSTA LIPUT>>

 

YÖVY TURUSSA

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Hinnat alk. 74 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Solo-amiainen
  • Saunan ja kuntosalin käyttömahdollisuus

Huoneva­rauk­set ja li­sä­tie­dot: 
Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma–pe klo 8–18 tai suoraan hotelleista. Puheluiden hinnat »Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma–pe klo 8–18 tai suoraan hotelleista. Puheluiden hinnat »

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma–pe klo 8–18 tai suoraan hotelleista. Puheluiden hinnat »

Asiakasomistajana saat parhaat hintaedut, tutustu ja varaa>>

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta. Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -10 % päivän hinnasta. Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä: LNäin varaat:
 
 
 
 
Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta.
Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -10 % päivän hinnasta.
Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä:  Luo tunnus

Asiakasomistajana saat parhaat hintaedut, tutustu ja varaa>>
Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta.

Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -10 % päivän hinnasta.
Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti.
Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä:  Luo tunnus

Esimerkkihinta on vapaa-ajan alkaen hinta asiakasomistajille, hinta vaihtelee päivän mukaan.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.