Menu

Ulkoilijan pääsiäinen Savonlinnassa

alk 97 € 
/ 2hh /vrk

Pääsiäisen hotelliyöt Original Sokos Hotel Seurahuoneella Savonlinnassa

Majoitus sviittimäisessä Seurahuone Apartments -huoneistossa tarjoaa arjen extraa ja rauhalliset yöunet. Herkullinen ja monipuolinen Luodon aamiainen antaa energiaa koko perheelle päivän reippailuihin. Keskiaikainen Olavinlinna, vanha kaupunki ja ulkoilukeidas Sulosaari laavuineen kävelymatkan päässä, ulkoilureittinä kaunis keväinen järvimaisema kaikkialla... kuulostaa täydelliseltä kaupunkiulkoilijan pääsiäisohjelmalta, eikös vaan?
 
Savonlinna on Suomen norppapääkaupunki, ja kevätjäillä saatat päästäkin näkemään Saimaannorpan melkein missä tahansa jään reunalla päivää paistattelemassa, pakkaa kiikarit matkalle mukaan!
 
Savonlinna tarjoilee upeat puitteet keväisen kaupunkiulkoilun ystäville: Olavinlinnaa ympäröivään vanhaan kaupunkiin on vain pieni kävelymatka rantaraittia pitkin ja matkan varrelle osuu kätevästi pienenpien ikisuosikki Pikku Kakkosen leikkipuisto. Kävelymatkan päässä on myös Sulosaari, keskustan ihana ulkoilualue laavuineen vaikka makkaranpaistoon, nuotiolle saat meiltä vastaanotosta pientä korvausta vastaan paperikassillisen takuukuivia klapeja!
 
Sulosaaressa pääset kivasti myös huvilakierrokselle Savonlinnan hienon kylpylähistoriaan bongaamalla paikallisen hyväntekijän Marko Ruuskasen loihtimia toinen toistaan upeampia pienoismalli-linnunpönttöjä aikojen saatossa jo kadonneista huviloista. Marko Ruuskasen upeita pienoismallilinnunpönttöjä löydät myös Savonlinnan keskustan muistakin puistoista ja opastukseksi voit napata hotellin vastaanotosta linnunpönttökartan.
 
Patikoinnin ja laavujen ystäville Savonlinnan ympäristö tarjoaa myös huikeita kohteita kaikkina vuodenaikoina.

Valamon luostarin pääsiäisen matkan varaukset torstaihin 14.4.2022 klo: 15 mennessä, kiitos.

Matkan varaukset ja tiedustelut: Osuuskauppa Suur-Savon Myyntipalvelvelu puh: 010 764 2000 ( 0,0835€/puhelu + 0,1209€/min ) tai sales.suur-savo@sok.fi

Valamon luostarin pääsiäisen matkan varaukset torstaihin 14.4.2022 klo: 15 mennessä, kiitos.

Loma voi alkaa, tervetulloo meille!

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Jopa -25% alennus asiakasomistajille

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen
  • Asiakassauna
Näin varaat: Asiakasomistajan huikeat edut ja bonusta saat varaamalla majoituksen Sokos Hotellien omista kanavista. Helpoiten se käy tästä >
Parhaan asiakasomistajahinnan, eli jopa -25% päivän hinnasta saat kirjautumalla S-tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan `S-etukortti´. Kirjautuneena käyttäjänä varaaminen myös helpottaa majoittumista sekä nopeuttaa sisään- ja uloskirjautumista.Saat myös juuri sinulle kohdennettuja uutisia ja tarjouksia. Jos sinulla ei ole vielä S-tunnusta, voit luoda sen täällä: Luo tunnus
 
Etuhinta on voimassa asiakasomistajien vapaa-ajan matkustukseen. Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla.
Hinta ei sisällä S-Card-etuja.
 
Lisätietoja myyntipalvelusta: Osuuskauppa Suur-Savo myyntipalvelu puh. 010 764 2000 (ark. 8-16) tai sales.suur-savo@sok.fi.
Puhelun hinta  010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.