Menu
Kategoriatunnus_Solo

Staycation uudistetussa Solo Sokos Hotel Helsingissä

jopa - 25 %  

10.5.2022 avautuva uusi Solo Sokos Hotel Helsinki on kunnianosoitus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille.

10.5.2022 avautuva uusi Solo Sokos Hotel Helsinki on kunnianosoitus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille.

Tule viettämään ihana staycation uudistetussa Solo Sokos Hotel Helsingissä. Ihanan kaupunkihotellin sijainti on täydellinen minilomalle – kävelymatkan päässä ovat tärkeimmät ostoskadut ja kauppakeskukset, kiinnostavimmat museot ja nähtävyydet. Meille on helppo tulla niin junalla, bussilla, raitiovaunulla kuin autollakinTule viettämään ihana staycation uudistetussa Solo Sokos Hotel Helsingissä. Ihanan kaupunkihotellin sijainti on täydellinen minilomalle – kävelymatkan päässä ovat tärkeimmät ostoskadut ja kauppakeskukset, kiinnostavimmat museot ja nähtävyydet. Meille on helppo tulla niin junalla, bussilla, raitiovaunulla kuin autollakin. 

Asiakasomistajan etuhinnoilla saat jopa - 25 % alennuksen päivän hinnasta ja nappaat samalla S-Bonukset talteen. Tervetuloa Helsinkiin!

 

SOLO SOKOS HOTEL HELSINKI

 

Kirjautuneelle asiakasomistajalle jopa -25% alennus päivän hinnasta

 

Hinta sisältää:

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa
  • Herkullisen Buffetaamiaisen
  • Hotellin kuntoilutilan vapaan käytön

 

Vinkit hotellilomaan Hesarilla!

  • Tiedustele varauksen yhteydessä kylpyammeellista huonetta, mikäli haluat nauttia rentouttavasta vaahtokylvystä päivän päätteeksi.
  • Huoneaamiainen on ihana tapa aloittaa aamu. Nauti herkullisesta aamiaisesta kiireettömästi oman huoneesi rauhassa.Huoneaamiaisen voit valita lisäpalveluna varauksen yhteydessä tai tilata sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta. Huoneaamiaisen hinta on 25 €/hlö.
  • Perheille suosittelemme lisävuoteellisia Solo Up-huoneita. Kysy sisäpihan puoleista huonetta, mikäli haluat nauttia hiljaisuudesta kaupunkimaisemien sijaan.

Näin va­raat:

Kir­jau­tu­neen asia­kas­o­mis­ta­jan hin­nat saat käyt­töö­si kir­jau­tu­mal­la S-käyt­tä­jä­ti­lil­lä so­kos­ho­tels.fi-si­vus­tol­le. Täytä va­rauk­seen tar­vit­ta­vat tie­dot. Saat nä­ky­viin saa­ta­vil­la ole­vat huo­ne­hin­nat. Va­lit­se hinta sekä ha­lua­ma­si li­sä­tuot­teet ja pal­ve­lut. Saat va­raus­vah­vis­tuk­sen pian säh­kö­pos­tii­si. Huo­maat­han, että li­sä­tuot­tei­ta ei voi va­ra­ta saman päi­vän va­rauk­sien yh­tey­des­sä, kysy täl­löin li­sä­pal­ve­lui­ta suo­raan ho­tel­lis­ta.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Helsinki

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.